Despre RE/MAX

Numărul 1 mondial în real-estate

RE/MAX este o forţă globală, numărul 1 mondial în real-estate şi tinde să devină liderul naţional în imobiliare, pentru România. Acesta este motivul pentru care ne-am decis în 2013 să preluăm managementul regional şi suntem angajaţi total în această viziune. Mai mult, pentru România ne dorim ca până în 2023 să avem 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi.

RE/MAX România a luat naştere în 2006. Odată cu preluarea managementului regional, în 2013, intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 100 de ţări în care sunt afiliaţi peste 120.000 de agenţi.

1973
Dave şi Gail Liniger pun bazele RE/MAX International, cu un singur birou deschis în Denver, Colorado.
2017
RE/MAX Europa ajunge la 20.000 de agenţii, iar RE/MAX România numără peste 200 de consultanti imobiliari.
RE/MAX in România
Franciza cu cea mai mare extindere
Suntem mândri să fim prezenţi în 20 oraşe în întreaga ţară cu peste 30 de birouri. Acesta este modul în care oferim servicii de calitate pentru clienţi şi de a permite accesul la resurse imobiliare, care nu sunt disponibile în altă parte. Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!
RE/MAX România a luat naştere în 2006. Odată cu preluarea managementului regional, în 2013, intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 100 de ţări în care sunt afiliaţi peste 100.000 de agenţi.
Misiune
RE/MAX România este să ofere unelte, standarde şi servicii pentru producătorii de top din industria imobiliară.
Viziune
Viziunea RE/MAX România este să devină liderul consultanţei imobiliare, schimbând modul în de tranzactionare a proprietatilor.
Valori
Valorile RE/MAX Romania sunt etica, profesionalismul, focusul pe client şi acţiunea proactivă.