- Consultanta, asistenta si intermediere imobiliara in sistem de reprezentare exclusiva -

Dana Gate
International REALTOR
Professional Real Estate Agent for Exclusive Representation
Broker / Owner of RE/MAX Freedom Group

Consultant tranzactionare in sistem de reprezentare exclusiva pentru proiecte de tranzactionare imobiliara (vanzari, cumparari si inchirieri).
Implicare directa - ca reprezentant al unei singure parti - in tranzactii ce implica proprietati cu valori de peste 150.000 €.
Suport personal punctual in tranzactiile ce implica valori ale proprietatilor intre 50.000 si 150.000 €, intermediate in sistem de reprezentare exclusiva de catre consultantii RE/MAX Freedom Group si supervizare generala in proiectele cu valori sub 50.000 €.
[email protected] | +40-730.07.49.09 |
Broker/Owner
Peste 10 ani experienta in vanzari servicii
Peste 5 ani experienta in customer service
Peste 1.000 conexiuni profesionale
Peste 200 clienti castigati
Peste 10 recomandari primite
Implicare directa in tranzactii/investitii cu valori de peste 150.000 €
Realtor, membru APAIR
“Am fost foarte inspirat sa aleg RE/MAX Freedom Group in detrimentul altor agentii imobiliare cu mai multa vechime in piata, profesionalismul si determinarea echipei au condus la o vanzare in parametri optimi. Recomand cu onestitate colaborarea cu Freedom Group !”
- Sabin Cernea – General Manager WU XING

“Doream sa va multumesc pentru reusita vanzarii si pentru felul in care am colaborat. Am apreciat de la inceput obiectivitatea si profesionalismul vostru atat in evaluarea imobilului cat si pe parcursul colaborarii. Este de remarcat adaptarea voastra la termenul estimat pentru vanzare, pozitionarea pe piata si schimbarile de pret consultative atunci cand a fost nevoie pentru a atrage alte segmente, zecile de vizualizari. Nu am avut presiunea timpului si am castigat impreuna.” – Claudiu Modreanu

RE/MAX - Numărul 1 mondial în intermedierea imobiliara
RE/MAX este cea mai mare companie de consultanta imobiliara din lume si cea mai mare franciza imobiliara, locul 5 in lume dintre toate afacerile in franciza. Cele mai multe proprietati din lume sunt tranzactionate prin intermediul RE/MAX.
Peste 120.000 consultanti in peste 100 tari. In Europa – peste 25.000 consultanti in 35 tari. In Romania – peste 350 consultanti.
Specializarea principala a RE/MAX este pe segmentul de rezidential - piata secundara/revanzare.


RE/MAX Freedom Group este o companie de consultanta imobiliara full-service, operata independent, care lucreaza in sistem de reprezentare exclusiva, cu un comision "zero" la partea nereprezentata in tranzactie, avand deschidere la colaborari si evitand conflictul de interese prin reprezentarea unei singure parti in tranzactie.
Serviciile oferite de catre RE/MAX Freedom Group se intind toate segmentele pietei imobiliare (rezidential, comercial, industrial, terenuri samd) si pe mai multe arii - de la consultanta in tranzactionare si administrarea proprietatilor, pana la oferirea accesului la oportunitati investitionale in Romania si in strainatate.
Bazele RE/MAX Freedom Group au fost puse de catre Octavian Badescu, care in vara anului 2017 a achizitionat o franciza RE/MAX in perspectiva dezvoltarii celei mai respectate companii de consultanta, asistenta si intermediere imobiliara in sistem de reprezentare exclusiva din Sud-Estul Europei.


Mai mult de 1/3 din activitatea noastra se bazeaza pe colaborari cu clienti care aleg sa revina si pe recomandari. Daca aveti colegi, parteneri de afaceri, rude sau prieteni care ar putea beneficia de ajutorul nostru, nu ezitati sa ne contactati.
Intermedierea Imobiliara
Este contractul prin care intermediarul se obliga fata de client doar sa il puna in legatura cu un tert in vederea incheierii unui contract, indiferent de termenii acestuia si neavand nicio alta obligatie, fiind remunerat prin comision numai in cazul in care contractul se incheie ca urmare a intermedierii sale. Intermediarul poate avea contracte de intermediere independente cu ambele parti, tertul devenind astfel si el in paralel client comisionat.
Reprezentarea Exclusiva
Este acea forma de colaborare intre o agentie imobiliara si clientul acesteia, in care prestatorul serviciului reprezinta exclusiv interesele clientului sau intr-un demers de tranzactionare, fiind singurul mandatat sa depuna toate diligentele necesare si sa colaboreze cu orice alta agentie din piata in perspectiva finalizarii cu succes a proiectului, evitand prin necomisionarea partii nereprezentate de catre prestator conflictul de interese si facilitand implicit tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru clientul sau.
RE/MAX Freedom Group presteaza servicii definite legal ca de “intermediere”, insa o face doar in sistem de “reprezentare exclusiva”.
RE/MAX Freedom Group este parte a rețelei internaționale RE/MAX, cea mai mare retea de agenții imobiliare din Romania si din lume.
Nimeni nu tranzacționează mai multe proprietăți imobiliare la nivel mondial, precum RE/MAX.
Principalele lucruri pe care le face un consultant imobiliar profesionist pentru dumneavoastra:
Evaluarea corecta a proprietatii prin metoda costului de inlocuire, a randamentului investitional si a analizei comparative de piata in vederea emiterii unui BPO (broker’s price opinion), continand intervalul probabil de pret de tranzactionare, perioada de timp si eventual pretul primei listari.
Consultanta in perspectiva prezentarii cat mai avantajoase a proprietatii si ridicarea valorii ei pentru proprietar
Identificarea celor mai bune tinte de achizitie la cumparare, in conformitate cu specificitatile proiectului
Promovarea profesionista si intensa a proprietatii pe toate canalele posibile, in reteaua proprie si de parteneri in situatia in care sunteti proprietar
Calificarea potentialilor cumparatori si vizionarea impreuna cu acestia, colectarea intentiilor preliminare de cumparare
Colaboreaza cu alti agenti din piata in vederea tranzactionarii cat mai rapide, in cei mai buni termeni posibili pentru partea reprezentata si cu cat mai putina bataie de cap din partea proprietarului
Va reprezinta exclusiv interesele dumneavoastra, acorda suport in negociere, in conformitate cu interesul rolului de proprietar sau de cumparator/chirias
Acorda suport in pregatirea tranzactiei si supervizeaza inchiderea cu succes a acesteia
PROPRIETĂȚI IN REPREZENTARE DIRECTA SAU IN COLABORARE
VEZI TOATE PROPRIETĂȚILE