Oportunități de investiție imobiliară

Investitorilor cu disponibilitati le punem la dispozitie cu precadere cateva alternative in care credem (randament investitional cvasi-garantat) si unde consideram ca putem adauga valoare - imobile in Bucuresti, imobile in zone cu potential la nivel international. Punem la dispozitie fie apartamente “turn-key” (uneori deja inchiriate) sau oferim suport investitorilor in toate fazele derularii demersului investitional: consultanta, achizitie/negociere, renovare, mobilare, in procesul de inchiriere, in managementul proprietatii, intr-o eventuala revanzare. Va invitam sa ne contactati pentru o eventuala intalnire de consiliere gratuita: [email protected]

Intrebari pe care sa ti le pui inainte de a ne contacta:
Te atrag investitiile imobiliare?
Te gandesti sa te diversifici?
Iti doresti siguranta?
Iei in calcul sa te muti din Romania?
Iti doresti sa traiesti linistit si sa produci venituri in continuare?
Ai economisit cel puțin 50.000 Euro?
Preferi un randament garantat de minim 5%?
Daca raspunsurile sunt afirmative, cine te poate ajuta?

RE/MAX Freedom Group este unica companie de consultanță imobiliară din România care se focalizează pe a rezolva lucrurile din această perspectivă!
De ce si cum putem face asta?

Avem background investițional, conexiuni profesionale, identificăm și verificăm proprietăți rezidențiale excelente, amplasate doar în locații strategice și dispunem de abilități de negociere.
WISE (Wise Cash Investments) reprezinta divizia specializata pe investitii imobiliare
a RE/MAX Freedom Group
Ce face WISE?
Acorda suport investitorilor detinatori de cash din tara si din strainatate oportunitati in a plasa capital in real estate, in siguranta, cu diversificare si cu potential de obtinere randament si apreciere a capitalului investit, implicit achizitii bune, diversitficare, obtinere venituri din inchiriere si obtinere profit la revanzare.

Cum?
Identificam oportunitati, punem in legatura, negociem in numele lor la intrare, pe parcurs si la iesire, gestionam portofoliul pe parcurs. Suma minima investibila 50 k Euro. Ciclu orizont investitional: 3 - 5 – 10 ani.
“Pentru a avea succes în afaceri ai nevoie de viziune de ansamblu, de atenție la detalii, de motivație, de focalizare și de avantaje competitive.

Pentru siguranță, singurele maniere autentice de protecție sunt controlul costurilor, dispersia riscurilor și să produci mereu mai mult decât pot alții să-ți ia.

Peste toate, în viață în general, mai ai nevoie cu precădere și de flexibilitate, de adaptabilitate. Pe scurt, cam asta e tot sau aproape tot.”
Octavian Badescu
Founding Partner RE/MAX Freedom Group
OFERIM VALOARE
INVESTIȚIEI TALE
Randament
Aprecierea capitalului
Dispersia riscului
Siguranță
Ce înseamnă
o investiție imobiliară bună
din perspectiva noastră?
localizare în zone cu climă prietenoasă sau excelentă
destinații și locații sigure, în zone civilizate
proximitate de maxim 50-100 km față de un aeroport major
potențial de utilizare atât ca rezidență permanentă, cât și ca destinație de vacanță
potențial de închiriere atât pe termen lung, cât si in regim hotelier, de preferat pe tot parcursul anului
manageriabilă și de către alții, și purtătoare de costuri rezonabile și gestionabile
preț de achiziție inferior valorii, eventual inferior costului de înlocuire
garsoniere, apartamente de 2-3 camere, dimensiuni totale între 25 și 150 mp
cost total de achiziție între 50 și 250.000€/unitate, ready to rent, lichidizabile relativ ușor către o piață globală
randament investițional de minim 5% anual, arareori întâlnit pe piața internațională, mai ales în zone de calitate
stabilitate sau potențial de apreciere superior inflației a valorii imobilului
Prin urmare, unde ne uitam?
In alte zone din Europa - doar la Spania si Italia si doar in sud (Costa del Sol), respectiv in nord (Piemont).
In anumite situatii ne uitam si la Grecia si la UK.
In America de Nord, doar la sudul Californiei si al Floridei.
In Asia, doar la sud-est si doar la Thailanda.
In America Latina, doar la Costa Rica, eventual Columbia si Ecuador.
Si mai vizam in unele cazuri doar anumite insule de pe glob: Creta, Madeira, Rep. Dominicana, Filipine.
Iar in Romania ne focalizam din punctul de vedere al oportunitatilor investitionale pe centrul Bucurestiului, intrucat credem si investim si in el.
Identificam oportunitati in locatii strategice din toata lumea, negociem pentru tine si apoi te ajutam sa faci bani in siguranta.
Alegem acele locatii unde este o zonă fantastică pentru a achiziționa proprietăți cu potential de închiriere, potrivite atât pentru fluxul de numerar de astăzi, cât și pentru o șansă puternică de apreciere în viitor. Ceea ce este interesant în legătură cu aceste zone este că, înainte de toate, au existat în primul rând ca destinații de vacanță.

Dar cercetările au arătat că mulți dintre “baby-boomers” se pensionează in aceasta perioada si aleg să locuiască în comunități de tip “destinatii de vacanta”, pentru o viata la pensie în stil “ vacanta perpetua”, în Europa, SUA, Asia și America Latină.

Ce au fost odată doar case de vacanță devin acum reședințe primare. În plus, valorile nu s-au întors încă, deci aceste locatii există încă ca destinații destul de accesibile pentru vacanța. Cu 20.000 de adulti care ies la pensie în fiecare zi în SUA și Europa împreună, și nu toți în poziția de a cumpăra, nu e de mirare că chiriile în aceste locuri sunt în creștere.

În consecință, chiriile au crescut cu două cifre în ultimii ani, iar populația “baby-boomers” continuă să fie una dintre cele mai in crestere grupări active pe piata de închiriere din Europa și SUA.
Acest lucru se intampla pentru că nu sunt atât de doritori in a-si repara proprietatea de acasă după ultimul accident sau nu doresc să se ocupe de întreținerea casei sau poate că nu se pot califica pentru un împrumut, ci doresc să se pensioneze într-o comunitate dintr-un resort accesibil.

Let freedom ring !