Vanzare si inchiriere

Vrei sa tranzactionezi in cei mai buni termeni pe care piata ii poate oferi in aceasta perioada?

 

Intermedierea imobiliara este contractul prin care intermediarul se obliga fata de client doar sa il puna in legatura cu un tert in vederea incheierii unui contract, indiferent de termenii acestuia si neavand nicio alta obligatie, fiind remunerat prin comision numai in cazul in care contractul se incheie ca urmare a intermedierii sale. Intermediarul poate avea contracte de intermediere independente cu ambele parti, tertul devenind astfel si el in paralel client comisionat.

Reprezentarea Exclusiva este acea forma de colaborare intre o agentie imobiliara si clientul acesteia, in care prestatorul serviciului reprezinta exclusiv interesele clientului sau intr-un demers de tranzactionare, fiind singurul mandatat sa depuna toate diligentele necesare si sa colaboreze cu orice alta agentie din piata in perspectiva finalizarii proiectului, evitand prin necomisionarea partii nereprezentate de catre prestator conflictul de interese si facilitand implicit tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru clientul sau.

RE/MAX Freedom Group presteaza servicii definite legal ca de “intermediere”, insa o face doar in sistem de “reprezentare exclusiva”. RE/MAX Freedom Group este parte a rețelei internaționale RE/MAX, cea mai mare agenție imobiliară din lume. Nimeni nu tranzacționează mai multe proprietăți imobiliare în toată lumea, precum RE/MAX.

 

Principalele lucruri pe care le face un consultant imobiliar profesionist pentru dumneavoastra:
  • evaluarea corecta a proprietatii prin metoda costului de inlocuire, a randamentului investitional si a analizei comparative de piata in vedea pozitionarii pretului
  • consultanta in perspectiva prezentarii cat mai avantajoase a proprietatii si ridicarea valorii ei
  • promovarea profesionista a proprietatii pe toate canalele posibile
  • calificarea potentialilor cumparatori si vizionarea impreuna cu acestia
  • colaboreaza cu alti agenti din piata in vederea tranzactionarii cat mai rapide, in cei mai buni termeni posibili si cu cat mai putina bataie de cap din partea proprietarului
  • va reprezinta exclusiv interesele dumneavoastra, acorda suport in negociere
  • acorda suport in pregatirea tranzactiei si supervizeaza inchiderea cu succes a acesteia