FREEDOM GROUP PENTRU
ADMINISTRAREA PROPRIETATILOR

Freedom Group ofera in parteneriat si pe baza de abonament lunar inclusiv servicii de management al proprietatilor, de administrare,

urmarind obiective specifice in beneficiul clientilor nostri. Incepand de la 2 Euro / zi / unitate locativa!

FREEDOM GROUP PENTRU
ADMINISTRAREA PROPRIETATILOR

Freedom Group ofera in parteneriat si pe baza de abonament lunar inclusiv servicii de management al proprietatilor, de administrare,

urmarind obiective specifice in beneficiul clientilor nostri. Incepand de la 2 Euro / zi / unitate locativa!

ADMINISTRARE CURENTĂ

A. Verificarea starii tehnico-functionale (inspectarea lunară a imobilului pentru monitorizarea stării tehnico-functionale, ridicarea si sortarea corespondenţei la fiecare vizită, comunicarea neregulilor constatate)

B. Monitorizarea utilitatilor (derularea contractelor de utilităţi şi monitorizarea facturilor emise de furnizori, verificarea citirilor de contoare si comunicarea indexilor, inregistrarea statusurilor CFPR la utilitatile monitorizate)

C. Plati si incasari curente (efectuarea de plati curente legate de existenţa şi exploatarea proprietăţii, incasarea garantiei de la chirias si depozitarea in contul de garantii, emiterea si trimiterea lunara a facturilor de chirie, incasarea chiriei in cont sau numerar si depunerea in cont collector, transferarea sumelor destinate proprietarului)

 

Avantajele şi beneficiile serviciului de Administrare Curenta:


- Păstrarea funcţionalităţii, aspectului si capacitatii proprietăţii de a genera venit pasiv 

- Economie de efort şi timp pentru proprietar prin preluarea task-urilor repetative

- Imagine clara a situatiei de la locatie prin rapoartele periodice trimise proprietarului

 

Cost: 70 Euro / luna sau 730 Euro / an / unitate locativa (2 Euro / zi )

 

 

Vrei sa afli detalii?
Suna la 0729.101.102
[email protected]
CLIENȚII NOSTRI PROPRIETARI
pot opta in masura in care considera ca le adauga valoare si pentru doua servicii aditionale:

Managementul Solicitarilor Exceptionale

A. Punct de contact pentru chiriasi, terti si autoritati (asigurarea unui punct permanent de contact pentru terti, autoritati si chiriasi pentru solicitari punctuale si neprevazute, reprezentarea proprietarului in relatiile cu tertii)

B. Interventii in caz de avarii sau defectiuni tehnice (managementul situatiilor de urgenta si avarii - cu garantarea unei diagnoze cu solutie si cost estimativ in 1-3 zile lucratoare, participarea la receptia lucrarilor de reparatii efectuate la locatie)

C. Suport pentru actiuni obligatorii (managementul activitatilor legate de mentenanta preventiva (inspectie si revizie instalatie gaz, verificare tehnica periodica CT, igienizare aparate AC etc), gestiunea politelor de asigurare a spatiului şi bunurilor impotriva calamităţilor şi evenimentelor nedorite, pregatirea si depunerea dosarului de obtinere a certificatului de performanta energetica);

Avantajele şi beneficiile optiunii MSE:
 

  • Eliberarea proprietarului de stress-ul asociat situatiilor neprevazute si urgente
  • Prezentarea de solutii rapide si clare de rezolvare a avariilor tehnice si eliminarea interactiunii cu persoane neserioase
  • Economie de efort şi timp pentru proprietar prin filtarea si rezolvarea solicitarilor exceptionale

Cost: 50 Euro / luna sau 480 Euro / an / unitate locativa

 

 


Managementul Relatiei cu ANAF

A. Existenta proprietatii (intocmirea si depunerea dosarului la achizitia proprietatii, contractarea unui expert autorizat pentru intocmirea evaluarii periodice, obtinerea de certificate fiscale)

B. Legata de obtinerea de venit din exploatarea proprietatii (intocmirea si depunerea dosarului la inchirierea proprietatii, depunerea declaratiilor anuale de venit estimative, obtinerea deciziilor de impunere trimestriale, depunerea declaratiilor rectificative si de regularizare)

C. Plati si incasari in relatia cu ANAF (plata impozitelor si taxelor in numele proprietarului)

Avantajele şi beneficiile optiunii MRA:
 

  • Economie de timp, bani si nervi pentru proprietar prin evitarea greselilor costisitoare datorate modificarilor legislative si informatiilor incomplete
  • Timp liber pentru proprietar prin eliberarea de stat la cozi si program inflexibil
  • Liniste pentru proprietar prin eliminarea interactiunii cu functionarii

Cost: 30 Euro / luna sau 290 Euro / an / unitate locativa

 

 


*Serviciile oferite se adreseaza imobilelor aflate pe raza municipiului Bucuresti si localitatilor limitrofe (max 15 km. distanta de centru)

*Clientii care colaboreaza cu noi pentru oricare nivel de servicii de administrare a proprietatii pot opta pentru si beneficia de servicii de inchiriere a imobilului la pretul pietei, ori de cate ori este nevoie, in baza unui abonament suplimentar la un cost de numai 730 Euro / an (2 Euro / zi), fara a achita alte comisioane, pentru orice nivel al chiriei lunare mai mic de 500 Euro.

*Costurile lunare nu includ TVA.

Sabin Cernea
Sabin Cernea General Manager

Am fost foarte inspirat sa aleg Freedom Group in detrimentul altor agentii imobiliare cu mai multa vechime in piata, profesionalismul si determinarea echipei au condus la o vanzare in parametri optimi. Recomand cu onestitate colaborarea cu Freedom Group !

Claudiu Modreanu

Doream sa va multumesc pentru reusita vanzarii si pentru felul in care am colaborat. Am apreciat de la inceput obiectivitatea si profesionalismul vostru atat in evaluarea imobilului cat si pe parcursul colaborarii. Este de remarcat adaptarea voastra la termenul estimat pentru vanzare, pozitionarea pe piata si schimbarile de pret consultative atunci cand a fost nevoie pentru a atrage alte segmente, zecile de vizualizari. Nu am avut presiunea timpului si am castigat impreuna.

Octavian, am apreciat la tine sinceritatea si faptul ca ai tinut cont mereu de ce nevoi am eu. Ai intervenit atunci cand era necesar pentru a salva tranzactia si s-a vazut ca ai experienta in lucrul cu oamenii. Sunt convins ca acesta este unul din motivele pentru care nu-ti pierzi entuziasmul atunci cand dai de oameni dificili.