NOUTATI
Freedom Group
04 Aprilie 2019

În urma unui studiu realizat recent în rândul clienților RE/MAX România, datele ne arată că 90% dintre aceștia recomandă cunoscuților serviciile agenților noștri, iar tot 90% dintre ei spun că dacă vor avea de realizat o tranzacție imobiliară în viitor, vor apela tot la serviciile brandului nostru.

Nivelul înalt al serviciilor pe care le oferim pieței este rezultatul aplicării unui model de business eficient și al respectării unui cod etic de către agenții RE/MAX în raport cu clienții lor.

Codul etic după care se ghidează afiliații noștri din România a fost pregătit și adoptat de către RE/MAX Europe și este respectat de către toți afiliații în raport cu tranzacţiile în general, relaţiile cu clienţii, şi relaţiile cu alţi brokeri imobiliari, asociaţi sau agenţi de vânzări, inclusiv alţi afiliaţi RE/MAX.

În continuare te invităm să descoperi principiile din codul etic RE/MAX după care se ghidează toți afiliații noștri pentru a se asigura că serviciile de care beneficiezi sunt la cele mai înalte standarde.

Citeste integral articolul in: blog.remax.ro
Inapoi la noutati