Freedom Group Real Estate
Servicii suport pentru tranzactionare imobiliara

Freedom Group este o societate pe actiuni care ofera servicii suport de consultanta, asistenta, reprezentare si intermediere imobiliara, prin intermediul consultantilor sai asociati - Realtori ce respecta codul etic al APAIR si al NAR si/sau membri ai ABI.

Bazele Freedom Group au fost puse de catre Octavian Badescu, care in vara anului 2017 a achizitionat o franciza RE/MAX in perspectiva dezvoltarii celei mai respectate companii de consultanta, asistenta si intermediere imobiliara in sistem de reprezentare.
Bazele Freedom Group au fost puse de catre Octavian Badescu, care in vara anului 2017 a achizitionat o franciza RE/MAX in perspectiva dezvoltarii celei mai respectate companii de consultanta, asistenta si intermediere imobiliara in sistem de reprezentare.
  • Brokerul anului 2018 in imobiliare, nou intrat in piata - premiu Gala CPI
  • Peste 15 ani experienta antreprenoriala – creare companii, crestere, tranzactionare la cifre de afaceri cu 7 cifre in Euro (ex. Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe)
  • Peste 10 ani experienta investitionala in real estate
  • Peste 20 ani experienta manageriala in companii de servicii bazate pe retele de oameni
  • Peste 20 ani experienta in vanzari servicii
  • Membru al Romanian Business Leaders
  • Peste 1.500 conexiuni profesionale de calitate la nivel local, national si international
  • Implicare directa in tranzactii/investitii cu valori semnificative
  • REALTOR, membru APAIR, pagina personala www.badescu.realestate
De ce noi?

Freedom Group ofera servicii suport pentru tranzactionare imobiliara clientilor finali si agentilor imobiliari care gestioneaza respectivele proiecte.

Specializarea principala a companiei este pe segmentul de rezidential - piata secundara/revanzare, insa serviciile oferite de catre Freedom Group se intind pe mai multe arii - de la administrarea proprietatilor si pana la oferirea accesului la oportunitati investitionale in Romania si in strainatate, prin intermediul diviziei Wise Cash Investments (WISE).

Viziunea companiei este aceea de a construi, pentru si impreuna cu agentii imobiliari actionari, una dintre cele mai respectate firme de consultanta, asistenta, reprezentare si intermediere imobiliara din lume, cu cei mai performanti consultanti asociati, care sa ofere clientilor lor intr-o maniera etica cele mai bune si apreciate servicii suport in tranzactionare imobiliara, beneficiind de cele mai mari satisfactii posibile, conforme aspiratiilor fiecaruia.

Echipa Freedom Group
Oameni dedicati, cu expertiza, care iti stau alaturi pentru orice tip de tranzactionare imobiliara
Founding Partner
0720.36.36.36
Prezentare
Senior Associate Consultant
0722149720
Prezentare