FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
CONSULTANTII ASOCIATI

Freedom Group pleaca in construirea ofertei de la premisa ca cei care deservesc persoanele care tranzactioneaza sunt consultantii/agentii imobiliari.
Acestia au nevoie de servicii suport oferite intr-un model corect si menite a-i ajuta sa o faca in conditii de maximizare a eficientei economice si a calitatii. 

Consultantul poate beneficia de 100% din veniturile generate prin suportul acordat clientilor in tranzactionare, colaborarea avand un cost minim de 100 Euro.

FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
CONSULTANTII ASOCIATI

Freedom Group pleaca in construirea ofertei de la premisa ca cei care deservesc persoanele care tranzactioneaza sunt consultantii/agentii imobiliari.
Acestia au nevoie de servicii suport oferite intr-un model corect si menite a-i ajuta sa o faca in conditii de maximizare a eficientei economice si a calitatii. 

Consultantul poate beneficia de 100% din veniturile generate prin suportul acordat clientilor in tranzactionare, colaborarea avand un cost minim de 100 Euro.

Oportunitate deosebita: Consultant Asociat si Actionar
Model de business inovativ si unic
DESTINAT ANTREPRENORILOR AUTENTICI
Toata lumea castiga!

Modelul de business “Freedom Group” ofera oportunitatea implicarii in actionariatul companiei a consultantilor imobiliari asociati, implicare care se realizeaza prin achizitionarea pachetului aferent de actiuni in companie, asigurandu-se matematic un potential de permanenta crestere a valorii actiunilor.

Consultantii Asociati sunt Proprietari, Producatori si Beneficiari “pe bune” ai rezultatelor eforturilor lor!

Modelul este destinat agentilor imobiliari care genereaza sau care pot genera comisioane brute (sumele ramase dupa scaderea costurilor cu colaborarile externe) de minim 10.000 euro anual din activitatea proprie. De la acest nivel in sus, cu cat esti mai productiv, cu atat beneficiile sunt mai mari.

Modelul asigura profitabilitate si proprietarilor de agentii imobiliare care adauga valoare consultantilor afiliati, care isi asuma impreuna cu acestia responsabilitatea rezultatelor si care contribuie la expansiunea retelei.

Serviciile oferite CONSULTANTILOR ASOCIATI
In viziunea noastra, agentii imobiliari au nevoie in activitatea lor de 3 tipuri de servicii suport: servicii de baza pentru derularea activitatii, servicii mai complexe (dar foarte utile) pentru o activitate la nivel de performanta si de un pachet complet pentru o prestatie profesionala de exceptie. Agentii imobiliari au nevoie si de o flexibilitate in maniera de achitare a contravalorii acestor servicii suport si totodata de accesul optional la alte tipuri de servicii pe care unii dintre ei le pot considera utile in anumite circumstante.
“ESSENTIAL 100%”

Pachetul de baza necesar derularii activitatii

“FLEXIBLE”

Mai multe atu-uri la un cost flexibil

“PREMIUM”

Servicii complete pentru o abordare profesionista

OPTIONALE

Accesabile independent si punctual

PACHETUL DE SERVICII “ESSENTIAL 100%”
Servicii de baza pentru derularea activitatii
 • Apartenenta la un brand de companie intr-o continua crestere de relevanta, cu un pachet de servicii catre clientii finali care confera Consultantilor Asociati oportunitatea de a-si creste productivitatea si aprecierea din partea clientilor.
 • Elemente pentru intarirea brand-ului personal al consultantilor asociati, instrumente suport de imagine (carti de vizita, bannere, site etc)
 • Acces la "FOSC - Freedom Online Support Center" (contracte, template-uri, formularistica), in continua dezvoltare
 • Spatiu in site-ul companiei pentru prezentarea portofoliului de proprietati, a consultantilor afiliati si dotat cu instrumente de generare de credibilitate si de lead-uri calificate, in continua dezvoltare
 • Accesul la capabilitatile de portal imobiliar al agentiei, cu peste 15.000 oferte prezente, in reprezentare exclusiva (disponibile pentru colaborare) sau direct proprietari (FSBO), disponibile inclusiv pentru reprezentare cumparator
 • CRM performant (la alegere, din multiple optiuni disponibile) pentru gestionarea activitatii proprii, in continua dezvoltare
 • Cont dedicat de acces in FlexMLS - acces la baza de date anunturi proprietari, agentii etc
 • Instrumente suport de analiza comparativa de piata si de calificare adecvata a cumparatorilor
 • Pachet inclus de marketing/vizibilitate pe listari, prezenta listarilor pe minim 10 portaluri imobiliare relevante, in limita a 5 anunturi per agent.
 • Acces la pachetul “Super Hero” de la “Imobiliare.ro” si la “ImoSucces” de la “Titirez.ro”, referitoare la optiunile de promovare cu plata la succes.
 • Alocare lead-uri din piata “rece” sau “semi-calificate” generate la nivel national
 • Oportunitati de prezenta mediatica

Costul pachetului este de 250 euro lunar, pachet destinat exclusiv pastrarii de catre consultant a 100% din veniturile generate.


PACHETUL DE SERVICII “FLEXIBLE”
Sistem flexibil de achitare a costului unor servicii complexe

Include toate serviciile aferente pachetului “Essential 100%”, la care se adauga:

 • Acces intr-un spatiu fizic de derulare a activitatii, cu facilitati pentru lucru si pentru intalniri, generator de credibilitate si de confort al derularii activitatii, suport pentru Consultantii Asociati, in limita a 30 h/luna
 • Acces la platforma "PBS - Productivity Boosting System"  - sistem suport de eficientizare operationala (in continua dezvoltare si perfectionare)
 • Copywriting (creatie text prezentare proprietate) in limita a 5 anunturi lunar
 • Acces la instrumente tehnologice destinate cresterii calitatii marketarii listarilor (in continua dezvoltare si perfectionare)
 • Pachet inclus de marketing/vizibilitate pe listari, prezenta listarilor pe top 10 portaluri imobiliare, in limita a 15 anunturi per agent, din care cate o pozitie “de top” pe maxim 5 dintre cele mai importante portaluri
 • Acces la suport facilitatori umani la nivel national, accesabili cel putin saptamanal atat in intalniri de echipa, cat si lunar la nivel individual in limita resurselor disponibile, suport generator de idei noi si de posibile tranzactionari in colaborare

Costul pachetului este de 500 euro lunar pentru pastrare a 100 % din veniturile generate.

Optiuni alternative:

- cost lunar de 300 de euro coroborat cu un share commission/revenue de 85/15 in favoarea agentului 

- cost lunar “zero” la un sistem de “share commission” de 70/30 in favoarea agentului, din sumele ramase in agentie dupa excluderea cheltuielilor externe (colaborari, marketing suplimentar etc).

Singura conditie este ca agentul imobiliar sa genereze comisioane anuale brute de minim 10.000 euro anual.

la atingerea pragului maximal de 12.000 euro anual in privinta sumelor ramase companiei din contributiile fixe si procentuale ale agentului, acesta va beneficia automat in luna urmatoare de un sistem de 100%, fara a mai fi nevoie de vreo contributie fixa, indiferent de formula de afiliere (de achitare a costului serviciilor).


PACHETUL DE SERVICII “PREMIUM”
Pachet complet de servicii pentru o abordare profesionista

Include toate serviciile aferente pachetului “Flexible”, la care se adauga:

 • Acces non-stop intr-un spatiu fizic de derulare a activitatii, cu facilitati pentru lucru si pentru intalniri, generator de credibilitate si de confort al derularii activitatii, secretariat uman, suport pentru Consultantii Asociati
 • Acces la suport facilitatori umani, accesabili cel putin saptamanal, in intalniri de echipa si individuale, suport generator de idei noi si de posibile tranzactionari in colaborare
 • Suport uman/backoffice pentru operatiuni specifice (introducere listari in CRM, verificare status vizibilitate online samd), in limita a 5 listari lunar.
 • Pachet suplimentar inclus de marketing/vizibilitate “de top” pe listari, in limita a cate 5 pozitii “de top” pe minim 5 dintre cele mai importante portaluri
 • Alocare lead-uri “semi-calificate” si din piata “calda” generate la nivel local si national
 • Acces la "FLMC - Freedom Listings Marketing Center", continand instrumente suport destinate marketingului de proprietati, in continua dezvoltare
 • Acces la instrumente tehnologice avansate destinate cresterii productivitatii individuale si calitatii interactiunilor cu clientii (in continua dezvoltare si perfectionare)
 • Oportunitati de monetizare din servicii de suport in tranzactionare (know-how) si destinate altor consultanti imobiliari

Costul pachetului este de 850 euro lunar pentru pastrare a 100 % din veniturile generate.

Optiuni alternative:

- cost lunar de 500 de euro coroborat cu un share commission/revenue de 85/15 in favoarea agentului

- cost lunar 150 de euro, pentru un sistem de “share commission” de 70/30 in favoarea agentului, din sumele ramase in agentie dupa excluderea cheltuielilor externe (colaborari, marketing suplimentar etc). 

Singura conditie este ca agentul imobiliar sa genereze comisioane anuale brute de minim 10.000 euro anual.

la atingerea pragului maximal de 12.000 euro anual in privinta sumelor ramase companiei din contributiile fixe si procentuale ale agentului, acesta va beneficia automat in luna urmatoare de un sistem de 100%, fara a mai fi nevoie de vreo contributie fixa, indiferent de formula de afiliere (de achitare a costului serviciilor).


SERVICII OPTIONALE
Accesabile separat, indiferent de tipul de pachet de servicii achizitionat
 • Utilizarea unui brand de companie intr-o continua crestere de relevanta care confera Consultantilor Asociati si Agentiilor lor de apartenenta oportunitatea de a-si creste productivitatea si aprecierea din partea clientilor, adrese de email, spatiu in site-ul companiei pentru prezentarea portofoliului de proprietati, acces la capabilitatile de portal imobiliar al agentiei, alocare de lead-uri din "piata rece": 10 euro / agent / luna, insa nu mai putin de 100 euro / agentie / luna. Oportunitate disponibila independent de achizitionarea vreunui pachet.
 • Acces nelimitat sediu: 100 euro lunar sau spatiu personal de lucru cu acces nelimitat (200 euro lunar). Oportunitate disponibila independent de achizitionarea vreunui pachet.
 • Acces si utilizare sediu: 10 euro / intrare cu durata de max. 3 h.
 • Sedinta foto / video / VR: 50-250 euro per listare, de la caz la caz
 • Copywriting (creatie text prezentare proprietate): 5 euro per anunt
 • Prezenta suplimentara pe minim 10 dintre top portaluri imobiliare: 10 euro / luna per pozitie/anunt
 • Vizibilitate suplimentara “de top” pe minim 5 dintre top 10 portaluri imobiliare: 100 euro per pozitie/luna
 • Realizare site propriu: intre 500 si 2.500 euro, la care se adauga o mentenanta anuala de 100-200 euro, care include gazduirea domeniului.
 • Acces la intalnirile saptamanale de echipa organizate de facilitator: 15 euro / pers / intalnire sau 50 euro per pers./ luna.
 • Acces la suport individual punctual oferit de catre facilitator: 100 euro/luna, in limita a 2 ore lunar
 • Acces la FTC (Freedom Training Center) - formare specifica continua & networking - training imobiliar online / offline in valoare de lista de minim 500 euro anual (inclusiv codul etic si cursurile de broker imobiliar), oferit direct si/sau prin parteneriate / membership (APAIR, ABI etc): 25 euro lunar
 • Acces cu plata punctuala (raportata la timpul alocat) la suport juridic profesionist, facilitator local/national, coaching & mentorship, specialisti in tranzactionare imobiliara, analize de piata, marketing online si offline, copywriter samd: preturi intre 1-3 euro / min., respectiv 5-50 euro per operatiune.
 • Facturare client final: 10 % din valoarea facturii

* Preturile tuturor pachetelor si serviciilor nu includ TVA.
** Pentru  echipele de agenti si pentru agentiile client (afiliate), dotate cu o infrastructura proprie generatoare de costuri fixe (sediu, coordonare/facilitare), pachetele “Flexible” si “Premium” au incluse componente de recompensare a contributiei la extindere, retentie si de compensare a serviciilor furnizate local (sediu, suport facilitator) de pana la 30%, raportate la numarul de consultanti afiliati.

*** Pentru a se asigura un anumit nivel de control raportat la costul fix al serviciilor primite, consultantul care nu opteaza pentru modelul "100%" va fi facturat trimestrial cu minim 500 euro, independent de costurile aferente formulei de colaborare, reglajele finale urmand a fi facute anual.

**** Accesul in Freedom Group Network implica un aport initial intre 500 si 2500 lei, in functie de formula pentru care se opteaza.

***** Ca exemplu de calcul - la pachetul "Essential 100%" se poate adauga din "Optionale" accesul la "FTC" - formare specifica continua & networking si prezenta cu inca 2 pozitii in 10 portaluri. In acest caz costul lunar va fi de 295 Euro. Iar daca la "Essential 100%" se doreste adaugarea a inca 10 pozitii in cele 10 portaluri, costul total devine in luna respectiva 350 euro, numarul pozitiilor fiind o variabila flexibila. In toate cazurile consultantul isi pastreaza integral veniturile generate prin propria activitate.

 

De ce sa devii Consultant Asociat?
 • Oferim servicii suport acelor clienti – consultantii imobiliari productivi care isi propun - la randul lor - sa ofere servicii suport in tranzactionare imobiliara clientilor lor, intr-o maniera eficienta, rapida, in cei mai buni termeni si cu cea mai mica bataie de cap.
 • Modelul are la baza o formula cu "100%". Doar optional aceasta poate scadea la 85% sau la minim 70%, in masura in care consultultantul asociat alege sa beneficieze de pachetele de servicii la costuri fixe lunare mai mici sau chiar zero.
 • Consultantul Asociat beneficiaza de oportunitatea unica in piata de a investi si deveni actionar in compania al carei client este, putand beneficia de dividende si de potentialul de apreciere a valorii actiunilor detinute.
 • Promovarea acestei oportunitati in randul altor agenti imobiliari, implicit contributia la dezvoltarea propriei companii este generatoare de recompense.
Cui ne adresam?
 • Agentii deja performanti (CBG > 50-100.000 euro anual) care isi doresc o crestere de productivitate, un brand de agentie/retea in spate, servicii suport si care vor sa isi pastreze cat mai mult din castig
 • Agentii de cariera, rezonabil de buni (CBG 10-50.000 euro anual) care vor sa creasca in 1-2 ani la nivel de performanta, cu CBG min 50.000 euro anual
 • Agentii incepatori care sunt decisi pe o cariera in imobiliare si vor sa isi dedice urmatorii 3 ani acestui domeniu, propunandu-si sa ajunga agenti performanti in max 3 ani, cu un obiectiv personal de min 50.000 euro CBG in primii 3 ani si la peste 50.000 euro anual ulterior
 • Oameni de calitate, cu experienta in alte domenii, ce vizeaza reconversie si care pot in 1-2 ani sa ajunga consultanti performanti, cu un obiectiv de CBG de minim 100.000 euro in primii 3 ani, apoi min 50.000 euro anual si/sau dezvoltatori locali de retea de agenti.
 • Echipe de agenti si agentii imobiliare mici, cu CBG intre 100 si 250.000 euro anual, care au venituri si profitabilitate impredictibile si fluctuante.
 • Agentii imobiliare de dimensiuni medii, cu venituri intre 250 si 500.000 euro anual, care au venituri si profitabilitate impredictibile si fluctuante, care vizeaza sa isi creasca vizibilitatea, notorietatea, productivitatea si profitul.
 • Agentii imobiliare semnificative cu CBG intre 0,5 si 1 mil euro anual, care isi doresc trecerea la nivelul urmator, in care sa isi creasca vizibilitatea, notorietatea, productivitatea si profitul.
Cui nu ne adresam?
 • Potentialilor agenti care nu au deloc experienta si vor doar sa vada cum e in imobiliare, pentru a decide daca e ok pt ei domeniul, fara sa investeasca/riste nimic, fara sa se dedice pe un termen mai lung
 • Agentilor incepatori sau cu experienta, care nu au reusit insa deocamdata sa aiba productivitate si sa depaseasca pragul de 10.000 euro anual CBG, in pofida faptului ca s-au dedicat sustinut acestei activitati in ultimii 3 ani sau care nu regasesc valoare in resursele puse la dispozitie de catre Freedom Group
 • Agentiilor imobiliare si retelelor de agentii care genereaza constant un profit brut mediu per consultant imobiliar de peste 1.000 euro lunar raportat la comisioanele brute generate, fara a le oferi insa o valoare suplimentara in consecinta.
Vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta oportunitate unica ?
Consultantii Asociati si Agentiile lor - Proprietari, Producatori si Beneficiari "pe bune" ai rezultatelor eforturilor lor!

Fondator Freedom Group


Contacteaza-ne!