FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
CONSULTANTII IMOBILIARI

Freedom Group pleaca in construirea ofertei de la premisa ca cei care deservesc persoanele care tranzactioneaza sunt consultantii/agentii imobiliari.
Acestia au nevoie de servicii suport oferite intr-un model corect si menite a-i ajuta sa o faca in conditii de maximizare a eficientei economice si a calitatii. 

Puteti beneficia de 100% din veniturile generate prin suportul acordat clientilor in tranzactionare, cu un cost individual pornind de la numai 1 Euro / zi / agent!

FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
CONSULTANTII IMOBILIARI

Freedom Group pleaca in construirea ofertei de la premisa ca cei care deservesc persoanele care tranzactioneaza sunt consultantii/agentii imobiliari.
Acestia au nevoie de servicii suport oferite intr-un model corect si menite a-i ajuta sa o faca in conditii de maximizare a eficientei economice si a calitatii. 

Puteti beneficia de 100% din veniturile generate prin suportul acordat clientilor in tranzactionare, cu un cost individual pornind de la numai 1 Euro / zi / agent!

Oportunitate deosebita: Consultant Colaborator si Actionar
Model de business inovativ si unic
DESTINAT ANTREPRENORILOR AUTENTICI
Consultantii Colaboratori chiar pot fi si Actionari! Toata lumea castiga!

 

Modelul de business “Freedom Group” ofera oportunitatea implicarii in actionariatul companiei a consultantilor imobiliari colaboratori,  implicare care se realizeaza prin achizitionarea pachetului aferent de actiuni in companie, asigurandu-se matematic un potential de permanenta crestere a valorii actiunilor detinute.

 

Consultantii Colaboratori sunt Proprietari, Producatori si Beneficiari “pe bune” ai rezultatelor eforturilor lor!

 

Modelul este destinat atat agentiilor imobiliare, echipelor de agenti, cat si consultantilor imobiliari care lucreaza pe cont propriu.

 

Modelul asigura profitabilitate si proprietarilor de agentii imobiliare care adauga valoare consultantilor colaboratori, care isi asuma impreuna cu acestia responsabilitatea rezultatelor si care contribuie la expansiunea retelei.

 

Te rugam sa completezi un scurt sondaj/chestionar, accesabil aici.

 

Serviciile oferite CONSULTANTILOR IMOBILIARI
In viziunea noastra, agentii imobiliari au nevoie in activitatea lor de cateva tipuri de servicii suport, organizate pe diferite nivele, cu flexibiliate in accesare. Freedom Group pune la dispozitie un pachet complet de servicii pentru retele, agentii consultanti, cu tot ceea ce este necesar pentru o activitate la nivel de performanta. Analizeaza cu atentie nevoile tale si alege pachetul sau pachetele de servicii, modalitatea de achitare si acele optionale care iti ofera un maximum de eficienta. Intrucat ne dorim angajament si stabilitate, oferim conditii exceptiionale celor care isi asuma angajament si dedicare!
PACHETUL DE SERVICII “ESSENTIALS”
Servicii de baza pentru derularea activitatii Beneficiarilor (Consultantii Imobiliari sau Agentii)

 

Include:

 

 • Tot ceea ce tine de branding-ul de retea (complementar celui de agentie sau individual)
 • Prezenta in site-ul www.freedomgroup.realestate, listari unice apartinand consultantilor retelei sau in colaborare, prezentare servicii, consultanti si listari
 • Listari in portalul www.romanian.realestate, cca 50-100.000 anunturi unice din Bucuresti, Ilfov si cele mai mari 25 de judete din Romania
 • Posibilitatea tehnica de plasare a listarilor direct in site-urile Freedom Group si in cele de agentie sau personale
 • Acces la formulare si documente suport necesare in activitate si gazduite in cloud
 • Materiale pentru training de baza in consultanta imobiliara
 • Elemente predefinite de marketing pentru agent, agentie, servicii si proprietati
 • Oportunitatea de a beneficia de lead-uri captate si calificate prin instrumente de inteligenta artificiala
 • Acces la baze de date cu agenti imobiliari, proprietati, cereri si potentiale matching-uri intre acestea
 • Acces la platforma de comunicare si colaborare in retea, inclusiv la cele mai noi anunturi de pe piata
 • Acces la informatiile disponibile din mai multe CRM-uri si implicit la mai multe oportunitati de colaborare

 

Costul pachetului este de numai 1 Euro / zi / agent in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 365 Euro anual.

In cazul in care se opteaza pentru achitare pe 6 luni costul este de 249 Euro, iar pentru optiunea de achitare lunara costul este de 49 Euro / luna.

 

Este posibil sa benefiezi de "Essentials" la un cost si mai mic de 1 Euro / zi ?

DA! Daca fructifici oferta noastra speciala, disponibila doar pentru o perioada limitata.

Pentru a beneficia de aceste servicii timp de 3 ani, costul total este de numai 899 Euro!

Iar daca esti hotarat sa beneficiezi de Freedom Group Essentials pe intreaga durata a activitatii tale profesionale in imobiliare, achitand o singura data, costul pentru "Freedom Forever" este de numai 1.499 Euro!

 

Pachetul prezinta avantajul posibilitatii de a putea folosi alte resurse pentru gestionarea activitatii si pentru promovarea proprietatilor si al neafectarii veniturilor generate din colaborarea Beneficiarului cu clientul final (modelul "100%"). 

Consultantul sau Agentia pot accesa servicii suplimentare din celelalte pachete de servicii sau din sectiunea de "optionale".

 

Pachetul de servicii "Essentials" , completat eventual - dupa caz - cu anumite componente din sectiunea de "Optionals" este ideal pentru agentiile imobiliare si pentru agentii care dispun si de resurse proprii.

 

*Compania isi rezerva dreptul de a retrage dreptul de a utiliza brandul consultantului care inregistreaza multiple review-uri negative si ajunge sa prejudicieze imaginea retelei.


PACHETUL DE SERVICII “CRM & APPS”
Un sistem complet de operare, adaptat, continand peste 10 de aplicatii plus un CRM pentru gestionarea activitatii de tranzactionare imobiliara

 

Acest serviciu se poate achizitiona suplimentar pachetului "Essentials" si include acces la Freedom Operating Platform - sistem de gestionare a activitatii incluzand peste 10 de aplicatii utile in activitate, inclusiv un CRM complet, toate adaptate activitatii de consultanta in real estate.

 

Costul pachetului este de 1 Euro / zi / agent  in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 365 Euro.

In varianta in care se opteaza pentru achitare pe 6 luni costul este de 249 Euro, iar pentru achitarea lunara costul este de 49 Euro / luna, fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientul final (modelul "100%"). Consultantul poate accesa servicii suplimentare accesand un alt pachet, precum si din categoria "optionale".
 


PACHETUL DE SERVICII “PORTAL LISTINGS”
Pozitii disponibile in cele mai relevante portaluri imobiliare

 

Serviciul este complementar pachetelor "Essentials" si "CRM & Apps", achizitionabil separat si include posibilitatea de accesare fie a maxim 5 pozitii standard lunar, din care una de nivel superior, pe minim 5 din principalele 10 portaluri imobiliare, fie a 10 pozitii standard, din care 2 "top listing", exclusiv pe portalul imobiliare.ro, toate pre-contractate de catre Freedom Group.

 

Costul pachetului este de 1 Euro / zi / agent in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 365 Euro anual.

Pentru varianta de achitare pe 6 luni costul este de 249 Euro, iar pentru achitare lunara costul este de 49 Euro, fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientul final (modelul "100%"). 


PACHETUL DE SERVICII "OFFICE SPACES"
Foloseste reteaua de spatii puse la dispozitie de catre Freedom Group pentru a lucra, a te intelni cu clientii sau cu alti agenti si pentru networking

 

Un consultant isi poate asigura accesul la spatii de lucru, intalniri si networking, incepand de la 2 Euro / zi.

 

Optiunea "Working, Meetings & Networking Spaces": consta in posibilitatea accesarii oricaror spatii de lucru pe care Freedom Group le pune la dispozitie prin parteneriatele incheiate, cu un numar maxim de ore utilizate lunar de 30, nereportabile. Accesari suplimentare se pot face separat.

 

Costul pachetului este de 2 Euro / zi / agent  in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 729 Euro.

In varianta in care se opteaza pentru achitare pe 6 luni costul este de 499 Euro, iar pentru achitarea lunara costul accesarii si utilizarii retelei de spatii este de 99 Euro / luna, fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientul final (modelul "100%")

In cazul in care utilizati intr-o masura mai mare spatiile - exista solutie!

 • Acces suplimentar Working Spaces: 50 lei pentru 10 h in open-space sau 5 h la desk dedicat sau 2 h in birou intalniri.

PACHETUL DE SERVICII “BROKER SUPPORT”
Resurse umane iti stau la dispozitie daca ai nevoie de suport

 

Optiunea "Broker Support": consta in posibilitatea accesarii componentei de suport uman in derularea activitatii, din partea facilitatorilor, in limita unui total de 3 h lunar, nereportabile, in intalniri individuale sau de echipa, eventuale cantitati mai mari de timp putand fi contractate separat.

 

 • Costul pachetului este de 2 Euro / zi / agent in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 729 Euro anual.
 • Pentru varianta de achitare pe 6 luni costul este de 499 Euro, iar pentru achitare lunara costul este de 99 Euro, fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientul final (modelul "100%"). 


PACHETUL DE SERVICII “SPLIT COMMISSION”
Un cost fix de 7 Euro / zi este riscant pentru tine? Apeleaza la sistemul de split "70/30"

 

Prin facilitatea optionala "Split Commission" un consultant isi poate minimiza costurile fixe si riscurile!

 

Optiunea "Split Commission": presupune implicit contractarea cumulata a primelor 5 tipuri de servicii / pachete de baza, practic ne referim la servicii complete pentru agentii imobiliari. 

 

Costul pachetului este de 2 Euro / zi / agent  in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 729 Euro.

In varianta in care se opteaza pentru achitare pe 6 luni costul este de 499 Euro, iar pentru achitarea lunara costul este de 99 Euro / luna.

Componenta de cost fix este completata cu un procent de 30% din veniturile generate, dupa deducerea costurilor externe (colaborari, marketing suplimentar cu plata la succes etc.

 

Singura conditie implicita in cazul optiuniilor alternative de achitare este ca Beneficiarul sa genereze comisioane anuale brute (CAB) intr-o masura de natura a face posibila achitarea serviciilor, stabilirea pretului serviciilor sub forma de cost variabil cu componenta procentuala facandu-se luand in considerare acest aspect, iar costul facturat consultantului intr-un an exclusiv din componenta variabila de 30%, neputand fi mai mic de 3.000 euro.

Costurile fixe si procentuale achitate de catre Beneficiar in oricare 12 luni consecutive nu pot trece de pragul maximal de 10.000 Euro (fara "optionale"), agentul urmand a beneficia in perioada urmatoare de o recalculare a costurilor pe un sistem variabil, cu posibilitatea neafectarii veniturilor generate de la clientii finali (modelul "cap").


PACHETUL DE SERVICII “RENTED COMPANY”
Pentru situatia in care nu mai vrei sa te complici cu propria entitate juridica

 

Consultantul poate opta sa nu isi mai asume niciun cost aferent derularii activitatii printr-o entitate juridica proprie, pentru numai 10% din valoarea castigurilor obtinute, insa nu mai putin de costul minim al pachetului.

 

Optiunea "Rent a company":

In cazul colaborarilor avand la baza un contract de agentie / mandat, consultantul colaborator va avea un cost suplimentar de 10 % din valoarea facturilor emise de catre companie clientilor finali, insa nu mai putin de costul minim al pachetului.

Costul pachetului este de 4 Euro / zi / agent in cazul achitarii in avans pe 12 luni, in total 1460 Euro anual.

Pentru varianta de achitare pe 6 luni costul este de 799 Euro, iar pentru achitare lunara costul este de 149 Euro, fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientul final (modelul "100%"). 

.


SERVICII "OPTIONALS"
Servicii contractabile punctual, suplimentar oricarui tip de pachet de servicii achizitionat

 

Practic, in timp ce "Essential", care asigura servicii de "retea" este un pachet potrivit cu precadere agentiilor imobiliare, cumulat, segmentele "Essentials", "CRM & Apps", "Listings" si "Office Spaces" reusesc sa ofere oricarui consultant imobiliar oportunitatea de a-si derula activitatea incepand de la un cost total zilnic de 5 Euro / zi!

 

Un consultant poate beneficia de suportul unui Broker / Owner incepand de la 2 Euro / zi.

Practic beneficiezi de toate "utilitatile profesionale" incepand de la 7 Euro / zi!

Iar prin facilitatea optionala "Split Commission" isi poate minimiza costurile fixe si riscurile pentru numai 2 Euro / zi!

 

Suplimentar - consultantul poate opta sa nu isi mai asume niciun cost aferent derularii activitatii printr-o entitate juridica proprie, pentru numai 10% din valoarea castigurilor sale, cu un cost fix minim incepand de la 4 Euro / zi!

 

Practic reusim sa oferim flexibilitate si sa mentinem costul zilnic al unui consultant la un nivel minimal, chiar si in conditiile in care ar opta pentru toate serviciile / utilitatile profesionale! 

Tu ti-ai calculat costurile zilnice actuale, indiferent de forma in care activezi in piata?

Si avantajele nu se opresc aici!

 

Componente optionale suplimentare, accesabile punctual:

 

 • Acces suplimentar Working Spaces: 10 Euro pentru 10 h in open-space sau 5 h la desk dedicat sau 2 h in birou intalniri.
 • "Working Spaces Plus": acces 100 ore, din care 30 h la desk dedicat si 15 h in birou individual sau sala intalniri - 150 Euro
 • Mentorat suplimentar: 50 Euro / 30 min. in intalniri individuale, respectiv 20 Euro / h in intalniri de echipa
 • "On-going Broker Support": 5 h lunar in sistem 1/1 si 10 h in intalniri de echipa - 200 Euro
 • Banner proprietate: incepand de la 20 Euro / buc
 • Prezenta suplimentara in imobiliare.ro sau in intreaga gama de portaluri imobiliare: 1,5 Euro / luna (imobiliare.ro) sau 3 Euro / luna (prezenta in minim 3-5 din principalele portaluri) per listare standard, respectiv 10 Euro / luna (imobiliare.ro) sau 25 Euro per listare / luna pentru prezenta de top si uneori premium pe 3-5 dintre cele mai importante 10 portaluri imobiliare si 45 Euro / luna (imobiliare.ro) sau 85 Euro per listare / luna pentru prezenta premium pe 3-5 dintre cele mai importante 10 portaluri.
 • "Listings Plus": 20 pozitii suplimentare pe minim 3-5 din cele mai importante portaluri, din care minim pozitii de nivel de promovare de nivel "top" si minim 1 "premium", pe 1-5 portaluri, concomitent sau succesiv - 200 Euro
 • "Premium Listings": 50 pozitii suplimentare pe minim 3-5 din cele mai importante portaluri, din care 15 de nivel "top" si minim 2 "premium", pe minim 1-5 portaluri, concomitent sau succesiv - 350 Euro
 • Acces la pachetele de promovare speciala, cu plata la succes: 5%, 10%, 20% din comision, in functie de forma de concretizare a lead-ului generat
 • Sedinta foto / video / VR / drona: 50-250 Euro per listare, de la caz la caz
 • Editare foto / video: 10-50 Euro per listare, dupa caz
 • Carti de vizita: 50 Euro / 200 buc.
 • Carti postale A6: 100 Euro / 1000 buc.
 • Copywriting (creatie prezentare proprietate): 5 Euro / anunt
 • Evaluare / ACP (analiza comparativa de piata, utilizand ACP si FlexMLS), fara vizita la locatie: 20 Euro / proprietate
 • Cont individual Argus: 10 Euro lunar
 • Cont individual FlexMLS: 30 Euro lunar
 • Membership BNI: 50 Euro lunar, plata anuala
 • Realizare site propriu: intre 500 si 2.500 Euro, la care se adauga o mentenanta anuala intre 100 si 200 Euro, inclusiv gazduirea domeniului
 • Lead-uri calificate / colaborari / contracte semnate de companie cu clienti finali, proiecte pregatite de deservire: 10-15% din incasare
 • Acces cu plata punctuala (raportata la timpul alocat) la suport juridic profesionist, mentorat, specialisti in tranzactionare imobiliara: 20-50 Euro / 30 min
 • Optiunea "Cont Escrow", pentru garantarea incasarii: 5 % din valoarea sumelor depuse, minim 10 Euro per contract.
 • Recuperare creante: 20% din valoarea facturii
 • Participarea la evenimente dedicate Actionarilor (cu exceptia AGA): 100 Euro per eveniment

* Preturile tuturor pachetelor si serviciilor se achita in avans si nu includ TVA, acesta urmand a se adauga conform normelor fiscale in vigoare la data facturarii.

** Accesul in Freedom Group Network implica un cost initial total de set-up de 500 lei.

Intrarea in actionariat se poate realiza optional, independent de achizitionarea unor pachete de servicii, pachetul minim fiind in valoare de 1.000 lei, pentru care se va primi un numar de actiuni in conformitate cu valoarea companiei la momentul achizitionarii (cu cat mai devreme, cu atat mai multe actiuni), valoarea companiei crescand cu fiecare nou agent colaborator.

 

De ce sa devii Consultant Colaborator?
 • Oferim servicii suport acelor clienti – consultantii imobiliari productivi care isi propun - la randul lor - sa ofere servicii suport in tranzactionare imobiliara clientilor lor, intr-o maniera eficienta, rapida, in cei mai buni termeni si cu cea mai mica bataie de cap.
 • Modelul are la baza o formula cu "100%". Doar optional aceasta poate scadea la 70%, in masura in care consultultantul asociat alege sa beneficieze de pachetele de servicii la costuri fixe lunare mai mici sau chiar zero.
 • Consultantul Colaborator beneficiaza de oportunitatea unica in piata de a investi si deveni actionar in compania al carei client este, putand beneficia de dividende si de potentialul de apreciere a valorii actiunilor detinute.
 • Promovarea acestei oportunitati in randul altor agenti imobiliari, implicit contributia la dezvoltarea propriei companii este generatoare de recompense.
Cui ne adresam?
 • Agentii deja performanti (CBG > 50-100.000 euro anual) care isi doresc o crestere de productivitate, un brand de agentie/retea in spate, servicii suport si care vor sa isi pastreze cat mai mult din castig
 • Agentii de cariera, rezonabil de buni (CBG 10-50.000 euro anual) care vor sa creasca in 1-2 ani la nivel de performanta, cu CBG min 50.000 euro anual
 • Agentii incepatori care sunt decisi pe o cariera in imobiliare si vor sa isi dedice urmatorii 3 ani acestui domeniu, propunandu-si sa ajunga agenti performanti in max 3 ani, cu un obiectiv personal de min 50.000 euro CBG in primii 3 ani si la peste 50.000 euro anual ulterior
 • Oameni de calitate, cu experienta in alte domenii, ce vizeaza reconversie sau o care testeaza o activitate noua complementara si care pot in 1-2 ani sa ajunga consultanti performanti, cu un obiectiv de CBG de minim 100.000 euro in primii 3 ani, apoi min 50.000 euro anual si/sau dezvoltatori locali de retea de agenti.
 • Echipe de agenti si agentii imobiliare mici, cu CBG intre 100 si 250.000 euro anual, care au venituri si profitabilitate impredictibile si fluctuante.
 • Agentii imobiliare de dimensiuni medii, cu venituri intre 250 si 500.000 euro anual, care au venituri si profitabilitate impredictibile si fluctuante, care vizeaza sa isi creasca vizibilitatea, notorietatea, productivitatea si profitul.
 • Agentii imobiliare semnificative, cu CBG de peste 0,5 mil. euro anual, care isi doresc trecerea la nivelul urmator, in care sa isi creasca vizibilitatea, notorietatea, productivitatea si profitul.
Cui nu ne adresam?
 • Potentialilor agenti care nu au deloc experienta si vor doar sa vada cum e in imobiliare, pentru a decide daca e ok pt ei domeniul, fara sa investeasca/riste nimic, fara sa se dedice pe un termen mai lung
 • Agentilor incepatori sau cu experienta, care nu au reusit insa deocamdata sa aiba productivitate si sa depaseasca pragul de 10.000 euro anual CBG, in pofida faptului ca s-au dedicat sustinut acestei activitati in ultimii 3 ani sau care nu regasesc valoare in resursele puse la dispozitie de catre Freedom Group
 • Agentiilor imobiliare si retelelor de agentii care genereaza constant un profit brut mediu per consultant imobiliar de peste 1.000 euro lunar raportat la comisioanele brute generate, fara a le oferi insa o valoare suplimentara in consecinta.

Vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta oportunitate unica ?
Consultantii Colaboratori - Proprietari, Producatori si Beneficiari "pe bune" ai rezultatelor eforturilor lor!

Fondator Freedom Group


Contacteaza-ne!