FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
CONSULTANTII IMOBILIARI

Freedom Group pleaca in construirea ofertei de la premisa ca cei care deservesc persoanele care tranzactioneaza sunt consultantii/agentii imobiliari.
Acestia au nevoie de servicii suport oferite intr-un model corect si menite a-i ajuta sa o faca in conditii de maximizare a eficientei economice si a calitatii. 

Agentul/Agentia poate beneficia de 100% din veniturile generate prin suportul acordat clientilor in tranzactionare, cu un cost individual minim intre 20 si 100 Euro.

FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
CONSULTANTII IMOBILIARI

Freedom Group pleaca in construirea ofertei de la premisa ca cei care deservesc persoanele care tranzactioneaza sunt consultantii/agentii imobiliari.
Acestia au nevoie de servicii suport oferite intr-un model corect si menite a-i ajuta sa o faca in conditii de maximizare a eficientei economice si a calitatii. 

Agentul/Agentia poate beneficia de 100% din veniturile generate prin suportul acordat clientilor in tranzactionare, cu un cost individual minim intre 20 si 100 Euro.

Oportunitate deosebita: Consultant Colaborator si Actionar
Model de business inovativ si unic
DESTINAT ANTREPRENORILOR AUTENTICI
Consultantii Colaboratori chiar pot fi si Actionari! Toata lumea castiga!

 

Modelul de business “Freedom Group” ofera oportunitatea implicarii in actionariatul companiei a consultantilor imobiliari colaboratori,  implicare care se realizeaza prin achizitionarea pachetului aferent de actiuni in companie, asigurandu-se matematic un potential de permanenta crestere a valorii actiunilor detinute.

 

Consultantii Colaboratori sunt Proprietari, Producatori si Beneficiari “pe bune” ai rezultatelor eforturilor lor!

 

Modelul este destinat agentilor imobiliari care genereaza sau care pot genera comisioane brute (sumele ramase dupa scaderea costurilor cu colaborarile externe) incepand de la cca 10.000 euro anual din activitatea proprie. De la acest nivel in sus, cu cat esti mai productiv, cu atat beneficiile sunt mai mari.

 

Modelul asigura profitabilitate si proprietarilor de agentii imobiliare care adauga valoare consultantilor colaboratori, care isi asuma impreuna cu acestia responsabilitatea rezultatelor si care contribuie la expansiunea retelei.

 

Te rugam sa completezi un scurt sondaj/chestionar, accesabil aici.

 

Serviciile oferite CONSULTANTILOR IMOBILIARI
In viziunea noastra, agentii imobiliari au nevoie in activitatea lor de 3 tipuri de servicii suport: servicii de baza pentru derularea activitatii, servicii mai complexe (dar foarte utile) pentru o activitate la nivel de performanta si de un pachet complet pentru o prestatie profesionala de exceptie. Agentii imobiliari au nevoie si de o flexibilitate in maniera de achitare a contravalorii acestor servicii suport si totodata de accesul optional la alte tipuri de servicii pe care unii dintre ei le pot considera utile in anumite circumstante. Analizeaza cu atentie nevoile tale si alege pachetul de servicii, modalitatea de achitare si acele optionale care iti ofera un maximum de eficienta!
PACHETUL DE SERVICII “ESSENTIAL 100%”
Servicii de baza pentru derularea activitatii Beneficiarilor (Consultantii Imobiliari)
 • Identitate si apartenenta la un brand de companie intr-o continua crestere de relevanta, cu un pachet de servicii catre clientii finali care confera Beneficiarilor oportunitatea de a-si creste productivitatea, respectul si aprecierea din partea clientilor finali.
 • Elemente pentru intarirea brand-ului personal al consultantilor imobiliari, instrumente suport de imagine (carti de vizita, bannere, prezenta site, e-mail personalizat)
 • Acces la "PCC - platforma de comunicare si colaborare in retea"
 • Acces la "FSC - Freedom Support Center" (training-uri de start, contracte, template-uri, formularistica, agenda, marketing de baza), in continua dezvoltare
 • Acces la "FGOC - Freedom Global Office Center" (acces la birou de lucru si la spatiu deschis de intalniri cu clientii, disponibil in locatii din intreaga lume, din care 20 in Bucuresti), in limita a 35 ore lunar (din care 20 h acces open space si 15 h desk dedicat), pe baza de programare.
 • Spatiu in site-ul companiei aflat intr-o continua dezvoltare, pentru prezentarea portofoliului de proprietati, consultantilor imobiliari si dotat cu instrumente de generare de credibilitate si de lead-uri calificate
 • Accesul la capabilitatile de portal imobiliar al agentiei, cu un numar in continua crestere de oferte prezente, in reprezentare exclusiva (disponibile pentru colaborare) sau FSBO (direct proprietari) - disponibile inclusiv pentru "reprezentare cumparator"
 • Acces limitat la Freedom Consultants Platform (FCP) - sistem de operare incluzand 30 de aplicatii si un CRM performant pentru gestionarea activitatii proprii, in continua dezvoltare
 • Pachet inclus de marketing/vizibilitate pe listari, prezenta listarilor pe minim 10 portaluri imobiliare relevante, in limita a 3 anunturi, din care cate o pozitie “de top” pe minim 5 dintre cele mai importante portaluri
 • Acces limitat la platforma "PBS - Productivity Boosting System"  - sistem suport de eficientizare operationala (in continua dezvoltare si perfectionare)
 • La alegere - Cont dedicat de acces in FlexMLS (acces la baza de date anunturi proprietari, agentii etc) sau 2 pozitii suplimentare tip prezenta/vizibilitate anunturi pe minim 10 portaluri imobiliare
 • Acces Argus si MAP
 • Alocare lead-uri “minim-calificate” (cca 10 informatii relevante prelevate initial)
 • Oportunitatea de a beneficia de lead-uri semi-calificate de la alti agenti agenti imobiliari la un cost de numai 10% din comision
 • Acces la suport facilitatori/catalizatori umani la nivel national, accesabili lunar in intalniri de echipa, in limita resurselor disponibile, suport generator de idei noi si de posibile tranzactionari in colaborare
 • Instrumente suport de analiza comparativa de piata si de calificare adecvata a cumparatorilor
 • Posibilitatea de a monetiza suplimentar prin programul "Freedom Group Ambassador"
 • Oportunitati de prezenta mediatica

Costul pachetului este de 250 Euro lunar in cazul achitarii in avans pe 6 luni sau 290 Euro in cazul achitarii lunare. Pachetul prezinta avantajul lipsei altor costuri suplimentare si implicit al neafectarii veniturilor generate din colaborarea Beneficiarului cu clientul final (modelul "100%"). 

Consultantul poate accesa servicii suplimentare din categoria "optionale".

 

Pachetul de servicii "Essential 100%" , completat eventual - dupa caz - cu anumite componente din sectiunea de "Optionale" este ideal pentru cei care lucreaza in sistem de reprezentare si reusesc sa genereze comisioane anuale brute (CAB) de minim 10.000 euro anual.


PACHETUL DE SERVICII “FLEXIBLE”
Sistem flexibil de achitare a costului unor servicii complexe

Include toate serviciile aferente pachetului “Essential 100%”, la care se adauga:

 • Acces suplimentar la FGOC (spatiu fizic de derulare a activitatii), cu facilitati pentru lucru si pentru intalniri, generator de credibilitate si de confort al derularii activitatii, suport pentru Consultantii Colaboratori, in limita a 45 ore lunar, din care 30 h in spatii open, 10 h utilizare desk-uri dedicate si 5 h in birouri individuale / intimitate), pe baza de programare.
 • Pachet inclus de marketing/vizibilitate pe listari, prezenta listarilor pe top 10 portaluri imobiliare, in limita a 12 anunturi, din care cate doua pozitii “de top” pe minim 5 dintre cele mai importante portaluri si prezenta listari in vitrina
 • Acces nelimitat la platforma "PBS - Productivity Boosting System"
 •  Acces complet la FCP
 • Copywriting (creatie text prezentare proprietate) in limita a 5 anunturi lunar
 • Alocare lead-uri din piata “calda” generate la nivel local si national
 • Acces la "FTC - Freedom Training Center" - formare specifica continua - platforma de training de nivel avansat, cu un continut in continua dezvoltare
 • Acces la suport facilitatori/catalizatori umani la nivel national, accesabili cel putin saptamanal, atat in intalniri de echipa, cat si lunar la nivel individual in limita resurselor disponibile, suport generator de idei noi si de posibile tranzactionari in colaborare

Costul pachetului este de 500 Euro lunar in cazul achitarii in avans pe 6 luni sau 565 Euro in cazul achitarii lunare, fara alte costuri suplimentare si implicit fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientul final (modelul "100%"). Consultantul poate accesa servicii suplimentare din categoria "optionale".


Optiuni alternative de plata:

- cost lunar de 300 de euro plus un procent de 15% din veniturile generate, dupa deducerea costurilor externe (colaborari, marketing suplimentar cu plata la succes etc)

- fara cost lunar fix, stabilindu-se doar un cost procentual de 30% din veniturile generate, dupa excluderea cheltuielilor externe. 

 

Singura conditie implicita in cazul optiuniilor alternative de achitare a pachetului "Flexible" este ca Beneficiarul sa genereze comisioane anuale brute (CAB) de minim 20.000 euro, stabilirea pretului serviciilor sub forma de cost variabil cu componenta procentuala facandu-se luand in considerare acest aspect, implicit costul total facturat intr-un an neputand fi mai mic de 6.000 euro. 

Costurile fixe si procentuale achitate de catre Beneficiar in oricare 12 luni consecutive nu pot trece de pragul maximal de 12.000 euro (fara "optionale"), agentul urmand a beneficia in perioada urmatoare de o recalculare a costurilor pe un sistem variabil, cu posibilitatea neafectarii veniturilor generate de la clientii finali (modelul "cap"). 


PACHETUL DE SERVICII “PREMIUM”
Pachet complet de servicii pentru o abordare profesionista

Include toate serviciile aferente pachetului “Flexible”, la care se adauga:

 • Acces suplimentar in limita a 85 h la FGOC, secretariat uman, suport pentru Consultantii Colaboratori, lucru la birou open-space nelimitat lunar, din care 50 h in open-space, 25 h la desk dedicat si 10 h in birouri individuale / intimitate), pe baza de programare, oriunde in lume.
 • Acces la suport facilitatori/catalizatori umani, nationali si locali, accesabili cel putin saptamanal, in intalniri de echipa si individuale, suport generator de idei noi si de posibile tranzactionari in colaborare
 • Suport uman/back-office pentru operatiuni specifice (introducere listari in CRM, verificare status vizibilitate online samd), in limita a 5 listari lunar.
 • Pachet suplimentar inclus de marketing/vizibilitate “de top” pe listari, in limita a cate 5 anunturi “de top” pe minim 5 dintre cele mai importante portaluri
 • Alocare lead-uri valoroase (comisioane de peste 5.000 euro per tranzactie) din piata “calda” generate la nivel local si national
 • Acces la "FMC - Freedom Marketing Center", continand instrumente suport destinate marketingului de companie, personal si de proprietati, in continua dezvoltare
 • Acces la diferite alte instrumente tehnologice avansate destinate cresterii productivitatii individuale si calitatii interactiunilor cu clientii (in continua dezvoltare si perfectionare)
 • Acces la oportunitati de participare ca expozant la targuri imobiliare
 • Discount-uri intre 10% si 50% pentru participarile la diferite evenimente organizate de catre Freedom Group.
 • Oportunitati de monetizare din servicii de suport in tranzactionare (know-how) si destinate altor consultanti imobiliari

Costul pachetului este de 835 Euro lunar in cazul achitarii in avans pe 6 luni sau 920 Euro in cazul achitarii lunare, fara alte costuri suplimentare si implicit fara afectarea veniturilor generate din colaborarea cu clientii finali (modelul "100%"). Consultantul poate accesa servicii suplimentare din categoria "optionale".

Optiuni alternative de plata:

- cost lunar de 500 de euro plus un procent de 15% din sumele ramase Beneficiarului dupa excluderea cheltuielilor externe (colaborari, marketing suplimentar cu plata la succes etc)

- cost lunar de 150 de euro plus un procent de 30% din sumele ramase Beneficiarului. 

Singura conditie implicita in cazul optiunilor alternative de achitare a pachetului "Premium" este ca Beneficiarul sa genereze comisioane anuale brute (CAB) de minim 30.000 euro, stabilirea pretului serviciilor sub forma de cost variabil cu componenta procentuala se va face luandu-se in considerare acest aspect, implicit costul total facturat intr-un an neputand fi mai mic de 10.800 euro. 

Costurile fixe si procentuale achitate de catre Beneficiar in oricare 12 luni consecutive nu pot trece de pragul maximal de 12.000 euro (fara "optionale"), agentul urmand a beneficia in perioada urmatoare de o recalculare a costurilor pe un sistem variabil, cu posibilitatea neafectarii veniturilor generate (modelul "cap"). 


SERVICII OPTIONALE
Servicii contractabile punctual, suplimentar oricarui tip de pachet de servicii achizitionat, cu exceptiile mentionate mai jos:
 • Identitate si utilizarea unui brand de companie intr-o continua crestere de relevanta care confera Consultantilor si Agentiilor lor de apartenenta oportunitatea de a-si creste productivitatea si aprecierea din partea clientilor, adrese de email, acces la PCC (platforma de comunicare si colaborare in retea), spatiu in site-ul companiei pentru prezentarea portofoliului de proprietati, acces la capabilitatile de portal imobiliar al agentiei, alocare de lead-uri din "piata rece": 20 euro / agent / luna (in limita a 10 anunturi per agent, fiecare anunt aditional avand un cost de 1 euro lunar), iar doar in masura in care se doreste si utilizarea componentei de CRM, la costul per agent se vor adauga 30 euro lunar. Accesul unui agent sau al unei agentii la retea va fi facturabil cu minim 100 euro / agent/agentie lunar. Mai precis - o agentie cu 3 agenti va avea un cost de 100 euro lunar (fara CRM) sau 150 euro (inclusiv CRM), iar una cu 6 agenti un cost de 120 euro (fara CRM) sau 300 euro (inclusiv CRM). Oportunitate disponibila independent de achizitionarea vreunui pachet de servicii.
 • Acces la "FGOC - Freedom Global Office Center", open-space, oriunde in lume in limita a 25 h / luna (15 h in open, 7 la desk dedicat si 3 in birouri individuale pentru intalniri) - 150 lei lunar. Oportunitate disponibila independent de achizitionarea vreunui pachet de servicii.
 • Acces suplimentar FGOC: cate 50 lei pentru 10 h in open-space sau 5 h la desk dedicat sau 2 h in birou intalniri.  Oportunitate disponibila independent de achizitionarea vreunui pachet de servicii.
 • Inductie / Training cu suport uman pentru consultantii incepatori, introducere in modul si in sistemele de lucru in consultanta imobiliara in general si in agentie in particular: 100 euro (3 h)
 • Prezenta suplimentara pe minim 10 dintre top portaluri imobiliare: 10 euro / luna per anunt/pozitie
 • Vizibilitate suplimentara “de top” pe minim 5 dintre top 10 portaluri imobiliare: 100 euro per anunt/pozitie / luna
 • Acces la pachetul “Super Hero” de la “Imobiliare.ro” si la “ImoSucces” de la “Titirez.ro”, referitoare la optiunile de promovare cu plata la succes, la un cost de 5% / 10% / 20% din comision, in functie de situatie
 • Sedinta foto / video / VR: 50-250 euro per listare, de la caz la caz
 • Editare foto / video: 15-50 euro per listare, dupa caz
 • Copywriting (creatie text prezentare proprietate): 5 euro per anunt
 • Realizare site propriu: intre 500 si 2.500 euro, la care se adauga o mentenanta anuala de 100-200 euro, care include gazduirea domeniului.
 • Acces la intalnirile saptamanale de echipa organizate de facilitator/catalizator: 15 euro / pers / intalnire sau 50 euro per pers./ luna.
 • Acces la suport individual punctual oferit de catre facilitator/catalizator: 100 euro/luna, in limita a 2 ore lunar
 • Acces la lead-uri "fierbinti" / colaborari cvasi-perfectate / contracte semnate cu clienti finali, fie proprietari, fie cumparatori, proiecte pregatite de deservire - 15% din valoarea incasarii 
 • Acces la "FTC - Freedom Training Center" - platforma online de formare specifica continua, training imobiliar la nivel de baza si superior, in continua dezvoltare - 10 euro lunar
 • Acces la platforma "PBS - Productivity Boosting System"  - sistem suport de eficientizare operationala (in continua dezvoltare si perfectionare): 15 euro lunar
 • Acces la "FMC - Freedom Marketing Center", continand instrumente suport destinate marketingului de companie, personal si de proprietati, in continua dezvoltare: 20 euro lunar
 • Acces cu plata punctuala (raportata la timpul alocat) la suport juridic profesionist, facilitator local/national, coaching & mentorship, specialisti in tranzactionare imobiliara, analize de piata, marketing online si offline, copywriter samd: preturi intre 1-3 euro / min., respectiv 5-50 euro per operatiune.
 • Participarea la evenimente dedicate Actionarilor (cu exceptia AGA): 100 euro per eveniment.
 • In cazul colaborarilor avand la baza un contract de agentie / mandat, consultantul colaborator va avea un cost suplimentar de 10 % din valoarea facturilor emise de catre companie clientilor finali, insa nu mai putin de 100 euro lunar plus 2 euro / tranzactie
 •  Cont Escrow pentru garantarea incasarii: 5 % din valoarea sumelor depuse, minim 10 Euro per contract

* Preturile tuturor pachetelor si serviciilor nu includ TVA, acesta urmand a se adauga conform normelor fiscale in vigoare la data facturarii.
** Pentru  echipele de agenti si pentru agentiile client (Beneficiari), dotate cu o infrastructura proprie generatoare de costuri fixe (sediu, coordonare/facilitare), toate pachetele au incluse componente de recompensare a contributiei la extindere, retentie si de compensare a serviciilor furnizate local (sediu, suport facilitator) de pana la 30%, raportate la numarul de consultanti colaboratori generat.

*** Pentru a se asigura un anumit nivel de control raportat la costul fix suportat de catre Prestator si aferent serviciilor primite de catre Beneficiar, in cazul in care se opteaza pentru un pret exclusiv variabil, Beneficiarul va fi facturat trimestrial cu suma de 500 Euro, reglajele finale urmand a fi facute in functie de CAB, cu respectarea limitei maxime de 12.000 euro pentru oricare 12 luni consecutive.

**** Accesul in Freedom Group Network implica un cost initial total (incluzand set-up in reteaua si platforma - 350 lei, "Start Pack" (pachet complet identitate) - 500 lei, training de reprezentare exclusiva - 350 lei) de 1.200 lei. Implicit, pentru cei care apartin unei agentii imobiliare cu brand propriu si care nu sunt interesati nici de training, costul de acces este de numai 350 lei.

Intrarea in actionariat se poate realiza optional, independent de achizitionarea unor pachete de servicii, costul minim fiind de 2.500 lei, pentru care se va primi un numar de actiuni in conformitate cu valoarea companiei la momentul achizitionarii (cu cat mai devreme, cu atat mai multe actiuni), valoarea companiei crescand cu fiecare nou agent colaborator.

***** Ca exemplu de calcul - la pachetul "Essential 100%" se poate adauga din "Optionale" accesul la "FTC" - formare specifica continua & networking si prezenta cu inca 2 pozitii in 10 portaluri. In acest caz costul lunar va fi de 280 / 320 Euro. Sau daca la "Essential 100%" se doreste doar adaugarea a inca 10 pozitii in cele 10 portaluri, costul total devine in luna respectiva 350 / 390 Euro, numarul pozitiilor fiind o variabila flexibila. In toate cazurile consultantul nu isi are afectate veniturile generate din colaborarea cu clientii finali.

De ce sa devii Consultant Colaborator?
 • Oferim servicii suport acelor clienti – consultantii imobiliari productivi care isi propun - la randul lor - sa ofere servicii suport in tranzactionare imobiliara clientilor lor, intr-o maniera eficienta, rapida, in cei mai buni termeni si cu cea mai mica bataie de cap.
 • Modelul are la baza o formula cu "100%". Doar optional aceasta poate scadea la 85% sau la minim 70%, in masura in care consultultantul asociat alege sa beneficieze de pachetele de servicii la costuri fixe lunare mai mici sau chiar zero.
 • Consultantul Colaborator beneficiaza de oportunitatea unica in piata de a investi si deveni actionar in compania al carei client este, putand beneficia de dividende si de potentialul de apreciere a valorii actiunilor detinute.
 • Promovarea acestei oportunitati in randul altor agenti imobiliari, implicit contributia la dezvoltarea propriei companii este generatoare de recompense.
Cui ne adresam?
 • Agentii deja performanti (CBG > 50-100.000 euro anual) care isi doresc o crestere de productivitate, un brand de agentie/retea in spate, servicii suport si care vor sa isi pastreze cat mai mult din castig
 • Agentii de cariera, rezonabil de buni (CBG 10-50.000 euro anual) care vor sa creasca in 1-2 ani la nivel de performanta, cu CBG min 50.000 euro anual
 • Agentii incepatori care sunt decisi pe o cariera in imobiliare si vor sa isi dedice urmatorii 3 ani acestui domeniu, propunandu-si sa ajunga agenti performanti in max 3 ani, cu un obiectiv personal de min 50.000 euro CBG in primii 3 ani si la peste 50.000 euro anual ulterior
 • Oameni de calitate, cu experienta in alte domenii, ce vizeaza reconversie si care pot in 1-2 ani sa ajunga consultanti performanti, cu un obiectiv de CBG de minim 100.000 euro in primii 3 ani, apoi min 50.000 euro anual si/sau dezvoltatori locali de retea de agenti.
 • Echipe de agenti si agentii imobiliare mici, cu CBG intre 100 si 250.000 euro anual, care au venituri si profitabilitate impredictibile si fluctuante.
 • Agentii imobiliare de dimensiuni medii, cu venituri intre 250 si 500.000 euro anual, care au venituri si profitabilitate impredictibile si fluctuante, care vizeaza sa isi creasca vizibilitatea, notorietatea, productivitatea si profitul.
 • Agentii imobiliare semnificative, cu CBG de peste 0,5 mil. euro anual, care isi doresc trecerea la nivelul urmator, in care sa isi creasca vizibilitatea, notorietatea, productivitatea si profitul.
Cui nu ne adresam?
 • Potentialilor agenti care nu au deloc experienta si vor doar sa vada cum e in imobiliare, pentru a decide daca e ok pt ei domeniul, fara sa investeasca/riste nimic, fara sa se dedice pe un termen mai lung
 • Agentilor incepatori sau cu experienta, care nu au reusit insa deocamdata sa aiba productivitate si sa depaseasca pragul de 10.000 euro anual CBG, in pofida faptului ca s-au dedicat sustinut acestei activitati in ultimii 3 ani sau care nu regasesc valoare in resursele puse la dispozitie de catre Freedom Group
 • Agentiilor imobiliare si retelelor de agentii care genereaza constant un profit brut mediu per consultant imobiliar de peste 1.000 euro lunar raportat la comisioanele brute generate, fara a le oferi insa o valoare suplimentara in consecinta.
Vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta oportunitate unica ?
Consultantii Colaboratori - Proprietari, Producatori si Beneficiari "pe bune" ai rezultatelor eforturilor lor!

Fondator Freedom Group


Contacteaza-ne!