FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
AGENTII, ECHIPE SI AGENTI 100%

Freedom Group Real Estate S.A. reprezinta si o platforma de servicii suport inclusiv in beneficiul coordonatorilor de echipe si proprietarilor de agentii.

Sistem de tip "abonament", cu toate facilitatile retelei incluse, incepand de la numai 1 Euro / zi / agent!

Servicii complete de tip "abonament", pentru echipe de 2-5 agenti, incepand de la numai 500 Euro / luna / echipa!

FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
AGENTII, ECHIPE SI AGENTI 100%

Freedom Group Real Estate S.A. reprezinta si o platforma de servicii suport inclusiv in beneficiul coordonatorilor de echipe si proprietarilor de agentii.

Sistem de tip "abonament", cu toate facilitatile retelei incluse, incepand de la numai 1 Euro / zi / agent!

Servicii complete de tip "abonament", pentru echipe de 2-5 agenti, incepand de la numai 500 Euro / luna / echipa!

Coordonatorilor de echipe de 2-5 agenti, proprietarilor de agentii si agentilor acestora, care opteaza pentru un astfel de pachet le punem la dispozitie, intr-o formula online flexibila, o intreaga gama de servicii, practic toate elementele cu care o retea isi poate ajuta clientii - agentiile imobiliare partenere, echipele si agentii afiliati.

 

Avantaje si utilitati profesionale incluse in pachetul "ESSENTIALS":

 

- Nivel Basic - minimal pentru a fi in retea:

 

 • Posibiilitatea de a fi co-proprietar al retelei
 • Pastrare 100% din comisioane
 • Integrarea eventualului brand propriu al agentului sau al agentiei
 • Branding de retea (complementar celui de agentie sau individual), incluzand adrese de email cu reply automat, carti de vizita, insigne samd - tot ceea ce tine de identitatea vizuala
 • Prezenta nelimitata in site-ul www.freedomgroup.ro, capabil sa preia listari din oricare CRM relevant de pe piata, cu un design personalizat si adaptat identitatii de brand, continand listari unice apartinand consultantilor retelei sau in colaborare, prezentare servicii, consultanti si listari
 • Prezentare individuala agenti in site-ul de retea
 • Preluarea listarilor din CRM-uri direct in site-ul retelei Freedom Group (www.freedomgroup.ro
 • Posibilitatea exportului de listari in modulele de colaborare ale Immoflux si Pitagora
 • Optional - Acces la Freedom Workplace (9 aplicatii de retea, utile in activitate), construit pe platforma Zoho, disponibil doar impreuna cu unul dintre pachetele "Portal Listings"
 • Optional - FreedomCRM sau eventual un alt CRM la alegerea retelei, disponibil doar impreuna cu unul dintre pachetele "Listings"

 

- Nivel Premium - la nivelul "Basic" se adauga:

 

 • Optional - Conturi pentru agenti in oricare dintre principalele platforme CRM specializate pe imobiliare, la alegere, 1 Euro / slot, incepand de la 10 Euro / luna / agent pentru 10 sloturi si pana la maxim 30 Euro / luna / agent, indiferent de numarul de sloturi.
 • Posibilitate de listare inclusiv pe portaluri internationale, cu optiuni pentru promovari de lux
 • Optional - Acces la CRM-uri locale specializate pe imobiliare, cu posibilitatea tehnica de plasare a listarilor in minim cele mai importante 10 portaluri imobiliare (cca 99% din piata locala, la care se adauga multe altele din afara tarii, cu expunere catre o piata de peste 220 milioane de vizitatori), inclusiv in portalul apartinand retelei - www.romanian.realestate
 • Acces la informatiile disponibile din mai multe CRM-uri si MLS-uri si implicit la mai multe oportunitati de colaborare
 • Acces la beneficiile unor aplicatii externe generatoare de QR coduri, de filme de prezentare, de realizare de bannere, la sisteme profesionale performante de organizare a agendelor individuale si de grup.
 • Informatii cu privire la anunturile proprietarilor din MAP si din Argus
 • Acces la maxim 3 ACP-uri / luna
 • Acces la informatii despre agenti imobiliari, proprietati, cereri si potentiale matching-uri intre acestea
 • Informare zilnica (mail) cu privire la anunturile noi FSBO aparute in piata, preluate din Romanian Realestate, cu oportunitati de reprezentare a cumparatorului
 • Formulare si documente suport necesare in activitate si gazduire in cloud
 • Materiale pentru training de baza in consultanta imobiliara si posibilitatea organizarii de prezentari
 • Elemente predefinite de marketing pentru agent, agentie, servicii si proprietati
 • Lead-uri captate prin Freedom Group si calificate prin instrumente de inteligenta artificiala
 • Platforma Freedom Workplace, pentru comunicare si colaborare in retea (chat, retea sociala etc)
 • Acces la calendarul public (disponibil programarilor clientilor) al companiei
 • Acces la informatii si la oportunitatile de colaborare din FlexMLS
 • Sistemul Online Meeting, aplicatia prin care pot fi organizate intalniri cu clientii
 • Acces la alte aplicatii utile (echivalente word, excel, ppoint) accesabile din Freedom Workplace Platform (personalizat pe sistemul Zoho)
 • Prezenta gratuita, in limita a tuturor listarilor in sistem de reprezentare exclusiva, pe portalul www.Romanian.Realestate - portal continand cca 50.000 listari din Bucuresti, Ilfov si din principalele 25 de judete ale Romaniei, precum si posibilitatea accesarii gratuite a tuturor functionalitatilor portalului, a beneficiilor oferite prin intermediul instrumentelor sale (leaduri calificate, oportunitati de reprezentare cumparator etc)
 • Leaduri calificate pentru evaluare remunerata si reprezentare, obtinute din site-uri pentru FSBO
 • Site-uri, portal, integrari si instrumente de lucru aflate intr-o continua dezvoltare
 • Posibilitatea accesarii unor servicii suport suplimentare din categoria "optionale".

 

Costul pachetului "ESSENTIALS" este cuprinsa intr-un cost incepand tot de la numai 1 Euro / zi / agent (plata anuala - adica o medie de numai cca 30 Euro lunar) - pentru nivelul Basic. Sau 49 Euro / luna / agent pentru plata lunara. Pentru plata trimestriala, costul este de 147 Euro, iar pentru plata bi-anuala, echivalentul este de 40 Euro lunar.

Pentru nivelul Premium, costul aditional incepe de la  incepe de la 10 Euro / luna / agent!

 

Totul fara niciun alt comision procentual!

 

La momentul afilierii la retea poate exista aditional doar costul initial de set-up in sistem, (inclusiv carti de vizita, insigna, pagina de agent etc) de 99 Euro / agent, deductibil insa dupa maxim primele 3 luni.

 

Parteneriatul cu echipele si cu agentiile locale:

 

Reteaua "Freedom Group" ofera servicii complete, in parteneriat cu echipele de agenti si cu agentii imobiliare locale, care la randul lor le pot oferi aditional agentilor lor servicii incadrabile in pachete de tip "Portal Listings", "Office Support", "Split Commission", "Rented Company" sau "Optionals", in functie de nevoile fiecaruia.

 

Punem la dispozitie echipelor de agenti si agentiilor locale pachete de sloturi pe principalele 10 portaluri imobiliare din Romania si prezenta internationala, incepand de la pachetul "Professional" (200 Euro lunar).

 

Pentru echipele formate din 2-5 agenti, intr-un buget total incepand de la 500 Euro lunar / echipa, reteaua Freedom Group pune la dispozitia fiecarui agent intreaga gama de pachete (serviciile complete de retea, sloturi pe multiple portaluri, birouri in spatiile de lucru si suport administrativ uman minimal).

 

Agentia locala "Freedom 100%" poate oferi agentilor imobiliari individuali afiliati la retea - optional, la cerere - urmatoarele servicii prezentate in detaliu in zona de servicii ale agentiei, in sistem de tip abonament, fara niciun alt comision procentual:

 

 • Portal Listings: pachete individuale incepand de la 5 sloturi pe multiple portaluri imobiliare din Romania si din strainatate, preturi intre de la 10 Euro / luna / agent,
 • Office Support: pachete cu preturi incepand de la 50 Euro / luna / agent.
 • eventual Split Commission si Rented Company - exclusiv in termenii precizati in zona de servicii ale agentiei.

 

Prin urmare, un agent imobiliar care isi doreste pastrarea integrala a comisioanelor generate poate beneficia de servicii complete, de "utilitati profesionale" puse la dispozitie impreuna de catre reteaua Freedom Group si de catre agentia locala partenera, costul fiind in functie de ceea ce agentia locala va pune ca resurse la dispozitia agentului imobiliar, conform specificitatilor locale si intelegerii cu acesta.

 

Daca te-ai decis, acceseaza https://bit.ly/freedomcolab si comunica-ne ceea ce iti doresti!

 

 

FREEDOM GROUP NETWORK   Agent individual Echipa (2-5 agenti) Agentie (3-10 echipe, deci 6-50 agenti)
         
BENEFICII        
         
Acces servicii afiliat la retea   DA DA DA
Aplicatii utile (comunicare, CRM, portal etc)   DA DA DA
Listari pe multiple portaluri   DA DA DA
Acces spatiu de lucru   DA DA DA
Suport uman   DA DA DA
         
COSTURI        
         
Set-up in sistem si productie initiala   99 Euro / agent, deductibili 99 Euro / agent, deductibili 99 Euro / agent, deductibili
Cost individual servicii retea   incepand cu 1 Euro / zi / agent incepand cu 1 Euro / zi / agent incepand cu 1 Euro / zi / agent
Optional - Cost lunar total servicii agentie (listari, sediu, suport)   incepand cu 100 Euro / luna / agent incepand cu 500 Euro / luna / echipa incepand cu 1.500 Euro / luna / agentie

 

 

*Compania isi rezerva dreptul de a retrage dreptul de a utiliza brandul agentiei care inregistreaza multiple review-uri negative si ajunge sa prejudicieze imaginea retelei.

**Preturile nu includ TVA, care se va adauga.

***Agentii au si posibilitatea de a achizitiona actiuni.

 

 

Principalele capabilitati ale site-ului de retea / agentie "Freedom Group":

 

 • Integrare pentru preluare de informatii cu principalele CRM-uri din piala locala (Rebs, Pitagora, ImobManager, Immoflux)
 • Integrare cu FlexMLS pentru preluare informatii proprietati in reprezentare, disponibile pentru colaborare
 • Integrare cu Rebs, Immoflux si Pitagora pentru export proprietati disponibile la colaborare
 • Integrare cu portalul Romanian.Realestate pentru a exporta proprietati
 • Afisare 100% adaptata telefoanelor mobile
 • Cautare rapida a proprietatilor, pe baza de tip de proprietate si zona de interes
 • Sisteme avansate de filtrare pentru identificarea proprietatilor dorite
 • Indexabilitate sporita in Google
 • Interfata de administrare facila a continutului informational
 • Viteza de incarcare rapida (Algolia), la nivel de milisecunde
 • Afisare interactiva a proprietatilor pe harta
 • Capacitate de export si import de informatii catre CRM-uri, sisteme MLS, portalul Romanian.Realestate, retele sociale si pe e-mail
 • Chatbot pentru comunicare si precalificare, bazat pe inteligenta artificiala
 • Functie de geolocatie, care permite afisarea proprietatilor in functie de locatia utilizatorului
 • Functie de cautare vocala
 • Capacitate de generare leaduri calificate si necalificate.

 

Principalele capabilitati aditionale ale portalului imobiliar "Romanian.Realestate":

 

 • Disponibilitate in principalele CRM-uri (Rebs, ImobManager)
 • Sistem de precalificare, preluare si actualizare a listarilor FSBO din piata
 • Capacitate de generare leaduri pentru servicii de reprezentare a cumparatorilor
 • Unicul portal local capabil de preluare a ofertei imobiliare din strainatate, potential generatoare de trafic
 • Capacitate de monetizare de sine statatoare

 

Principalele capabilitati ale platformei "FaraComision.ro":

 

 • Capacitate de monetizare de sine statatoare
 • Capacitate de generare leaduri calificate pentru servicii de reprezentare a proprietarilor prin site-ul FaraComision.ro - instrument unic in piata destinat persoanelor fizice (FSBO)
 • CRM intern pentru administrare proprietati, canale de promovare si comunicare prin mesaje
 • Integrare si capacitate export listari pe principalele portaluri imobiliare nationale (Imobiliare.ro, Imoradar24, Storia, OLX, Homezz, Lajumate, Titirez, Romanian.Realestate etc) si internationale
 • Integrare cu sistemul automat de evaluare PretExpert.

 

 

 

Oportunitatea achizitiei de actiuni pentru a deveni co-proprietar al retelei si al instrumentelor sale:


 
Freedom Group este organizata ca societate pe actiuni si exista oportunitatea de a le achizitiona.

Binenteles – toate instrumentele de care dispune si va dispune compania (inclusiv portalul www.romanian.realestate) se afla in proprietatea actionarilor retelei, care practic sunt si clienti ai acesteia, inclusiv proprietarilor agentiilor afiliate care opteaza pentru a fi si actionari, nu doar clienti / parteneri.
 
Obiectivele principale tin de constructia in conditii de eficienta economica pentru toate partile implicate a unui super-brand la nivel mondial, generator de credibilitate si de dezvoltarea si alimentarea cu listari unice a unui portal imobiliar – aflat si acesta in proprietatea agentilor imobiliari si proprietarilor de agentii care sunt si producatori de continut - element esential din perspectiva strategica si financiara si complementar solutiilor de promovare online proprii sau existente pe piata si aflate in afara controlului agentilor si agentiilor imobiliare.
 
Un alt obiectiv tine si de oferirea de valoare adaugata prin generarea de lead-uri pre-calificate si de oportunitati de tranzactionare in colaborare, aceste aspecte contribuind la cresterea eficientei si a productivitatii agentilor imobiliari si agentiilor lor de apartenenta. 
 
Toate acestea vor conduce in scurt timp la cresterea valorii companiei – obiectiv important pentru orice actionar al retelei.
 

 

Contacteaza-ne!