FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
AGENTII SI RETELE

Freedom Group Real Estate S.A. reprezinta si o platforma de servicii suport inclusiv in beneficiul proprietarilor de agentii sau de francize.

Construim o super-retea, detinuta de catre agentii imobiliari si proprietarii de agentii imobiliare!

Sistem de tip "abonament", incepand de la numai 1 Euro / zi / agent!

FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
AGENTII SI RETELE

Freedom Group Real Estate S.A. reprezinta si o platforma de servicii suport inclusiv in beneficiul proprietarilor de agentii sau de francize.

Construim o super-retea, detinuta de catre agentii imobiliari si proprietarii de agentii imobiliare!

Sistem de tip "abonament", incepand de la numai 1 Euro / zi / agent!

Proprietarilor de agentii, de francize si altor agenti imobiliari care opteaza pentru un astfel de pachet le punem la dispozitie intr-o formula online o intreaga gama de servicii, pachetul "Essentials" incluzand cele mai importante 10 elemente cu care o retea isi poate ajuta clientii, indiferent sa sunt agentii sau consultanti independenti:

 

- tot ceea ce tine de branding-ul de retea (complementar celui de agentie)

- prezenta in site-ul www.freedomgroup.realestate, listari unice apartinand consultantilor retelei sau in colaborare, prezentare servicii, consultanti si listari

- listari in portalul www.romanian.realestate, cca 50-100.000 anunturi unice din Bucuresti, Ilfov si cele mai mari 25 de judete din Romania

- posibilitatea tehnica de plasare a listarilor direct in site-urile Freedom Group si in cele de agentie sau personale

- acces la formulare si documente suport, necesare in activitate, gazduite in cloud

- materiale pentru training de baza in consultanta imobiliara

- elemente predefinite de marketing pentru agentie, agent si proprietati

- posibilitatea de a beneficia de lead-uri captate si calificate prin instrumente de inteligenta artificiala, precum si la matching-uri automatizate

- acces la baze de date cu agenti, proprietati si cereri

- acces la platforma de comunicare si colaborare in retea, inclusiv la cele mai noi anunturi de pe piata

- acces la informatiile disponibile din mai multe CRM-uri si impicit la oportunitati de colaborare

 
Elemente utile in activitate, precum un CRM mai complex, analize de piata, costul efectiv de listare si de marketing pe alte portaluri terte sau de realizare de materiale folosite in promovarea offline, spatii de lucru, mentorat si orice alte instrumente ajutatoare ce tin in general de parteneriate cu furnizori externi sunt accesabile, in functie de nevoile punctuale si specifice, din categoria de “Optionale”.
 
In plus - asa cum este pe larg prezentat - Freedom Group este organizata ca societate pe actiuni si exista oportunitatea de a le achizitiona, din pachetul aflat la dispozitia investitorilor.

Binenteles – toate instrumentele de care dispune si va dispune compania se afla in proprietatea actionarilor retelei, care practic sunt si clienti ai acesteia, inclusiv proprietarilor agentiilor afiliate care opteaza pentru a fi si actionari, nu doar clienti / parteneri.
 
Obiectivele principale tin de constructia in conditii de eficienta economica pentru toate partile implicate a unui super-brand la nivel mondial, generator de credibilitate si de dezvoltarea si alimentarea cu listari unice a unui portal imobiliar – aflat si acesta in proprietatea agentilor imobiliari si proprietarilor de agentii care sunt si producatori de continut - element esential din perspectiva strategica si financiara si complementar solutiilor de promovare online proprii sau existente pe piata si aflate in afara controlului agentilor si agentiilor imobiliare.
 
Un alt obiectiv tine si de oferirea de valoare adaugata prin generarea de lead-uri pre-calificate si de oportunitati de tranzactionare in colaborare, aceste aspecte contribuind la cresterea eficientei si a productivitatii agentilor imobiliari si agentiilor lor de apartenenta. 
 
Toate acestea vor conduce in scurt timp la cresterea valorii companiei – obiectiv important pentru orice actionar al retelei.
 
Pretul acestui pachet de servicii de baza - "Essentials": incepand de la 1 Euro / zi / agent!

Accesul la acest cost este disponibil tuturor celor care achita abonamentul in avans pe 1 an, in speta 365 Euro.

Pentru cei care opteaza pentru plata bi-anuala costul este de 249 Euro, iar pentru plata lunara, costul este de 49 euro / luna / agent.

 

Planurile noastre sunt pe termen lung.

Este posibil sa beneficiezi de "Essentials" la un cost si mai mic de 1 Euro / zi / agent?

DA! Daca si tu ai planuri pe termen lung si daca fructifici oferta noastra speciala, disponibila doar pentru o perioada limitata.

Pentru a beneficia de aceste servicii timp de 3 ani, costul total este de numai 899 Euro!

Iar daca esti hotarat sa beneficiezi de Freedom Group Essentials pe intreaga durata a activitatii tale profesionale in imobiliare, achitand o singura data, costul pentru "Freedom Forever" este de numai 1.499 Euro!

 

*Compania isi rezerva dreptul de a retrage dreptul de a utiliza brandul consultantului imobiliar care inregistreaza multiple review-uri negative si ajunge sa prejudicieze imaginea retelei.

 

Contacteaza-ne!