FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
AGENTII SI RETELE

Freedom Group Real Estate S.A. reprezinta si o platforma de servicii suport inclusiv in beneficiul proprietarilor de agentii sau de francize.

Construim o super-retea, detinuta de catre agentii imobiliari si de proprietarii de agentii imobiliare!

Sistem de tip "abonament", cu toate facilitatile retelei incluse, incepand de la numai 1.695 Euro / an / agent!

FREEDOM GROUP REAL ESTATE PENTRU
AGENTII SI RETELE

Freedom Group Real Estate S.A. reprezinta si o platforma de servicii suport inclusiv in beneficiul proprietarilor de agentii sau de francize.

Construim o super-retea, detinuta de catre agentii imobiliari si de proprietarii de agentii imobiliare!

Sistem de tip "abonament", cu toate facilitatile retelei incluse, incepand de la numai 1.695 Euro / an / agent!

Proprietarilor de agentii care opteaza pentru un astfel de pachet le punem la dispozitie pentru fiecare agent afiliat, intr-o formula online, o intreaga gama de servicii, pachetele "Essentials", "CRM & APPS +" si "Portal Listings Lite" (limitat la accesul la toate facilitatile portalului "Romanian.Realestate", inclusiv 25 de sloturi per agent, obtinerea de leaduri calificate din acest portal si din site-ul FaraComision.ro) - practic toate elementele cu care o retea isi poate ajuta clientii - agentiile imobiliare si agentii afiliati.

 

Costul este de 1.695 Euro / an / agent (plata anuala, in avans) sau 186 Euro / luna / agent, fara niciun alt comision procentual!

 

Exista aditional doar costul initial de set-up in sistem, de 500 lei / agent, acestia avand si posibilitatea de a achizitiona actiuni, daca doresc.

Reteaua Freedom Group poate oferi la cerere si servicii incadrate in pachetul "Optionals".

 

Vizam practic un parteneriat cu agentii imobiliare locale, care le pot oferi aditional agentilor lor servicii incadrabile in pachete de tip "Portal Listings" - pentru portalurile externe, "Office Spaces", Broker Support", "Split Commission", "Rented Company" sau "Optionals", in functie de nevoile fiecaruia.

 

Prin urmare, un agent imobiliar care isi doreste pastrarea integrala a comisioanelor generate poate beneficia de servicii complete, de "utilitati profesionale", puse la dispozitie impreuna de catre reteaua Freedom Group si de catre agentia locala afiliata, costul fiind in functie de ceea ce agentia locala va pune ca resurse la dispozitia agentului imobiliar, conform specificitatilor locale si intelegerii cu acesta.


 
In plus - asa cum este pe larg prezentat - Freedom Group este organizata ca societate pe actiuni si exista oportunitatea de a le achizitiona, din pachetul aflat la dispozitia investitorilor, proprietarul de agentie locala fiind doar persoana care achizitioneaza initial minim 10.000 actiuni (1% din Freedom Group), la pretul de baza de 2,5 lei / actiune.

Binenteles – toate instrumentele de care dispune si va dispune compania (inclusiv portalul www.romanian.realestate) se afla in proprietatea actionarilor retelei, care practic sunt si clienti ai acesteia, inclusiv proprietarilor agentiilor afiliate care opteaza pentru a fi si actionari, nu doar clienti / parteneri.
 
Obiectivele principale tin de constructia in conditii de eficienta economica pentru toate partile implicate a unui super-brand la nivel mondial, generator de credibilitate si de dezvoltarea si alimentarea cu listari unice a unui portal imobiliar – aflat si acesta in proprietatea agentilor imobiliari si proprietarilor de agentii care sunt si producatori de continut - element esential din perspectiva strategica si financiara si complementar solutiilor de promovare online proprii sau existente pe piata si aflate in afara controlului agentilor si agentiilor imobiliare.
 
Un alt obiectiv tine si de oferirea de valoare adaugata prin generarea de lead-uri pre-calificate si de oportunitati de tranzactionare in colaborare, aceste aspecte contribuind la cresterea eficientei si a productivitatii agentilor imobiliari si agentiilor lor de apartenenta. 
 
Toate acestea vor conduce in scurt timp la cresterea valorii companiei – obiectiv important pentru orice actionar al retelei.
 
 

*Compania isi rezerva dreptul de a retrage dreptul de a utiliza brandul agentiei care inregistreaza multiple review-uri negative si ajunge sa prejudicieze imaginea retelei.

**Preturile nu includ TVA, care se va adauga.

 

Contacteaza-ne!