RE/MAX Freedom Group

Consultanță imobiliară cu reprezentare exclusivă

RE/MAX Freedom Group este o companie de consultanta imobiliara full-service, operata independent, parte a rețelei internaționale RE/MAX, cea mai mare agenție imobiliară din lume.
Toti consultantii afiliati la RE/MAX Freedom Group sunt Realtori – membri ce respecta codul etic al APAIR si al NAR.
RE/MAX este cea mai mare companie de consultanta imobiliara din lume si cea mai mare franciza imobiliara, locul 5 in lume dintre toate afacerile in franciza. Cele mai multe proprietati din lume sunt tranzactionate prin intermediul RE/MAX. Peste 100.000 consultanti in peste 100 tari. In Europa – peste 20.000 consultanti in 35 tari. In Romania – peste 200 consultanti.

Bazele RE/MAX Freedom Group au fost puse de catre Octavian Badescu, care in vara anului 2017 a achizitionat o franciza RE/MAX in perspectiva dezvoltarii celei mai respectate companii de consultanta imobiliara din Romania.
Bazele RE/MAX Freedom Group au fost puse de catre Octavian Badescu, care in vara anului 2017 a achizitionat o franciza RE/MAX in perspectiva dezvoltarii celei mai respectate companii de consultanta imobiliara din Romania.
  • Peste 10 ani experienta antreprenoriala – creare companii, crestere, tranzactionare la cifre de afaceri cu 7 cifre in Euro (ex. Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe)
  • Peste 5 ani experienta investitionala in real estate
  • Peste 15 ani experienta manageriala in companii de servicii bazate pe retele de oameni
  • Peste 15 ani experienta in vanzari servicii
  • Membru al Romanian Business Leaders
  • Peste 1.000 conexiuni profesionale de calitate la nivel local, national si international
  • Implicare directa in tranzactii/investitii cu valori de peste 1.000.000 Euro
  • Realtor, membru APAIR
De ce noi?
RE/MAX Freedom Group lucreaza pentru vanzatori in sistem de reprezentare exclusiva, cu un comision "zero" la cumparator, avand deschidere la colaborari si evitand conflictul de interese prin reprezentarea unei singure parti in tranzactie.

Specializarea principala a RE/MAX este pe segmentul de rezidential - piata secundara/revanzare, insa serviciile oferite de catre RE/MAX Freedom Group se intind pe mai multe arii - de la administrarea proprietatilor si pana la oferirea accesului la oportunitati investitionale in Romania si in strainatate, prin intermediul diviziei Wise Cash Investments (WISE).
Echipa RE/MAX Freedom Group
Octavian Badescu
Founding Partner
0720.36.36.36
Dana Gate
Broker/Owner
0730.07.49.09
Dana Marinescu
Senior Sales Associate
0726.50.40.41
Gheorghe Ganea
Sales Associate
0722.26.56.68
Petru Gulian
Sales Associate
0763.48.94.85
Rodica Jacota
Sales Associate
0730.10.00.97
Ne dorim sa devenim cea mai respectata companie de consultanta imobiliara din Romania, cu cei mai performanti consultanti asociati, care sa ofere intr-o maniera etica cele mai bune si apreciate servicii de reprezentare exclusiva a clientilor lor, beneficiind de cele mai mari satisfactii posibile, conforme aspiratiilor fiecaruia.