REPREZENTARE CUMPARATOR/CHIRIAS

REPREZENTARE CUMPARATOR/CHIRIAS in proiectul de tranzactionare

Principalul serviciu oferit cumparatorilor sau chiriasilor de catre compania noastra, disponibil pentru orice imobil prezentat pe site-ul companiei Freedom Group (sau identificat prin alte surse de catre client si trimis noua), listare care contine etichetele „COMISION 0%” sau „REPREZENTARE CUMPARATOR”.
Consultantii imobiliari care lucreaza in reprezentare exclusiva au toate sansele sa atinga maximum de rezultate pentru clientii lor.

Pilonii acestor rezultate sunt: calificarea prealabila a clientului cumparator, evaluarea corecta a sanselor si a tintelor, marketing-ul intensiv si bine facut indreptat insa catre proprietari si catre alti agenti, sistemul de comisionare motivant care sa permita si colaborarea recompensabila financiar cu toti agentii posibili din piata, abilitatile de negociere ale agentului/agentiei de cumparare si timpul suficient avut la dispozitie.

In situatia in care proprietatea contine eticheta “REPREZENTARE CUMPARATOR” dumneavoastra ne mandatati sa va reprezentam interesele la cumparare/inchiriere, oferindu-va suport in negociere.

Costul fix al serviciului este independent de valoarea tranzactiei, depinzand doar de natura ei (achizitie/inchiriere) si fiind intre 500 si 1.500 euro, in conditiile unui incasarii unui avans nereturnabil intre 250 si 500 euro, cost deductibil insa din comisionul final, implicand implicit serviciul de cautare profesionala. La acesta se adauga un comision de succes de 15 - 25% aplicat la discount-ul pe care reusim sa il obtinem la valoarea tranzactiei sau la valoarea totala a contractului de inchiriere, in raport cu pretul de listare, in masura in care consultantul este mandatat de catre client sa negocieze in numele sau cu proprietarul (serviciul de suport in negociere).

Partea nereprezentata nu se comisioneaza, evitandu-se astfel conflictul de interese si favorizandu-se - inclusiv prin stimularea tuturor agentilor din piata - tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru client.

* A lucra in sistem de reprezentare pentru o singura parte in tranzactie inseamna ca nu incasam comision si de la partea nereprezentata si ca avem deschidere la colaborare cu alte agentii prin cointeresare, in toate demersurile urmarind exclusiv interesele clientului pe care il reprezentam.