NOUTATI
Freedom Group
04 Aprilie 2018

Dana Gate a evoluat în ultimii 10 ani în cadrul Sameday Courier, de la Key Account la Client Happiness Manager, în ultimii ani având funcția de Director Comercial. Ea și-a încheiat activitatea în Sameday la finalul lunii martie 2018, pentru a se implica ca broker și partener în cadrul companiei de consultanță imobiliară, ce activează sub brand-ul RE/MAX Freedom Group, franciză a liderului mondial din domeniu – RE/MAX. Dana Gate se va alătura, așadar, lui Octavian Bădescu – fost acționar majoritar al Sameday Courier, societate achiziționată de către eMAG în 2017.

RE/MAX FREEDOM Group este o companie de consultanță imobiliară full-service, operată independent, ce se pune în slujba vânzătorilor în sistem de reprezentare exclusivă, cu un comision „zero” la cumpărător. Este o companie deschisă colaborărilor, ce urmărește să evite conflictul de interese prin reprezentarea unei singure părți în tranzacție. Compania se adresează în egală măsură nevoilor investitorilor în real-estate, oferind oportunități de investiție imobiliară în România și în străinătate.

„Principalul motiv pentru care am luat decizia de a mă alătura acestui proiect a fost trecerea firească în zona de antreprenoriat, ca pas în evoluția mea profesională. Faptul că beneficiez de o experiență semnificativă în vânzări în sectorul serviciilor, colaborarea cu Octavian desfășurată pe mai mulți ani, cât și faptul că domeniul consultanței imobiliare mi se pare deosebit de provocator, au contribuit semnificativ la decizie. De asemenea, am avut în vedere și faptul că RE/MAX este compania nr. 1 în lume în acest domeniu, iar Freedom Group ca franciză are o strategie ambițioasă pe termen lung”, a declarat Dana Gate.

Citeste integral articolul in: managerexpress.ro
Inapoi la noutati