NOUTATI
Freedom Group
21 Decembrie 2018

Tranzacționarea unui pachet în valoare de un milion de euro. Aceasta poate fi considerată una dintre marile reușite ale RE/MAX Freedom Group în primul an de activitate efectivă pe piață. 2018 a însemnat însă mult mai mult: a fost un an al evoluției, în care s-a lucrat intens la formarea echipei, la realizarea ultimelor ajustări în strategiile implementate, un an în care s-au înregistrat chiar și unele recorduri, spune Octavian Bădescu, Broker/Owner al biroului din București parte a rețelei naționale de agenții imobiliare RE/MAX România. 

„Am tranzacționat în 2018 un pachet în valoare de un milion de euro, având în componență o proprietate de 850.000 de euro, o vilă în zona Armenească, cumpărătorul fiind un investitor român”, ne-a declarat Octavian Bădescu, antreprenor cunoscut, în special, pentru fondarea companiei de curierat Sameday Courier, vândută în 2017 către eMag înainte ca acesta să cumpere franciza RE/MAX de care se ocupă în prezent.

„Acum avem listată în reprezentare exclusivă o altă vilă în valoare de 1,5 milioane de euro, pe Lascăr Catargiu (n.r. bulevard situat în zona ultracentrală a Bucureștiului) și un ansamblu în Voluntari în valoare de peste 2 milioane de euro. Preluăm, totodată, un teren a cărei valoare se află în zona a 5 milioane de euro”, a mai detaliat acesta portofoliul agenției pe care o conduce menționând, totodată, că o evoluție devine astfel ușor de observat.

„Când vom reprezenta și tranzacționa o proprietate de peste 10 milioane de euro vom marca o adevărată bornă”, vorbește Bădescu despre obiectivele de viitor ale agenției.

Citeste integral articolul in: imobiliare.ro
Inapoi la noutati